Sportfogadás

860 ezret nyertek ezzel az őrült tippsorral

Bár továbbra is csökkentett módban zajlanak a sportesemények, a szemfüles fogadók így is képesek megráncigálni a bukmékerek bajszát.

Már csak néhány hetet kell kibírni és vélhetően újraindul néhány népszerű európai bajnokság, köztük például a magyar NB I is. Addig is azonban marad a fehérorosz, a nicaraguai, a türkmén vagy a tajvani labdarúgó-bajnokság, de a jelek szerint néhány fogadót egyáltalán nem zavar a szűkösebb kínálat. 

A magyar játékszervező szokásos keddi zöld újságjában ismét találtunk egy-két egészen elképesztő győztes szelvényt. Az egyik szerencsés fogadó például 600 forintos össztétből 860 000 forintot vághatott zsebre. A 2/4-es kombinációs szelvényen négy esemény pontos eredményét próbálta eltalálni, a taktika pedig elég őrült volt, hiszen minden mérkőzésre 4:2-es hazai siker volt a tipp. Tekintve, hogy ez a fehérorosz és nicaraguai bajnokságot érintette, természetesen a szorzók is brutál magasak voltak, így a játékos számára elég volt két találkozót megcsípni, hiszen 86 illetve 100-as szorzót fogott telibe. 

  • Labdarúgás Sahtar Szoligorszk - Dinamo Breszt Pontos végeredmény Sahtar Szoligorszk 4:2 86,00 nyertes
  • Labdarúgás Real Esteli - Diriangen Pontos végeredmény Real Esteli 4:2 100,00 vesztes
  • Labdarúgás Managua Fc - Walter Ferretti pontos végeredmény Managua Fc 4:2 100,00 nyertes
  • Labdarúgás Energetik-BGu Minszk - Szmolevicsi pontos végeredmény Energetik-BGu Minszk 4:2 100,00 vesztes 

Nézd meg kik adják a legtöbb nyerő tippet!

Volt még egy nagy fogás az elmúlt napokban, amely a pontos eredmények piacáról összeállított kombival született meg. Egy orosházi Tippmix-játékos 1 500 forintos téttel álmodta meg 2-es kötését, amely tökéletessége révén végül 779 625 forintos kifizetéssel párosult.

  • Labdarúgás Sahtar Szoligorszk - Dinamo Breszt Pontos végeredmények Sahtar Szoligorszk 3:2, 4:2, 4:3, 5:1 19,25 nyertes
  • Labdarúgás Managua Fc - Walter Ferretti Pontos végeredmények Managua Fc 3:2, 4:2, 4:3, 5:1 27,00 nyertes

 


A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk a szerencsés játékosoknak, akiknek bátor megérzéseik ezúttal igen kifizetőnek bizonyultak. 

 

Te szoktál pontos eredményekre fogadni?