Logibet

Hatalmasat megy az E-sport a Logibeten - velük kaszálnak a fogadók

  • Logibet

Több tippmester is parádésan használja ki az E-sport feltörését - mutatjuk a számokat.

A legtöbb sportág teljes leállásával hatalmas szerep jutott az E-sportnak az elmúlt hetekben, a tipstereknek így három lehetőségük volt. Szünetet iktatnak be a vírus és a kedvenc sportjuk visszatéréséig, kiművelik magukat az E-sportból vagy források bevonásával igyekeznek püfölni az irodákat. Nos, a Logibet szerencséjére utóbb két kategóriából is akad példa, amely bőségesen hízlalta a fogadók egyenlegét az elmúlt hetekben.

A Logibeten több tippmester is tudott alkalmazkodni a kialakult helyzethez, így továbbra is nagyon megéri előfizetni!

Sunikk esoccer-tippjeit és varin forrásait már többször megénekeltük, de az utóbbi napokban a Discordon is jöttek visszajelzések, hogy milyen remek munkát is végeznek a tippmesterek a virtuális sportok világában. 

 

Az előfizetők is nagyon megszerették az E-sportot :)

 

Ha már ilyen pozitív a fogadtatás, megnéztük, mit produkált eddig a két tipster a vírus idején e-sportból.

Sunikk és varin statisztikái március óta E-sportból
Tippmester Tippszám Profit ROI Találati arány
Sunikk 205 +97.69 10.06% 68.29%
varin 47 +64.41 23.38% 48.92%

Bár a két tipster számai kétségtelenül lenyűgözőek, szó sincs arról, hogy ketten cipelnék a hátukon az oldalt, több e-sportos guru is tevékenykedik ezekben a napokban oldalunkon. Elég, ha csak arra bdosinra gondolunk, aki az időszakban 8 tippből +83.11 egység profitot hozott össze, köszönhetően például egy behúzott 7-szeres oddsnak.

De érdemes lehet figyelni az első helyen lévő Man1878utd-re is, aki úgy tűnik, szintén külső forrást használ az E-sport tippjeihez, illetve CaptLawrence nevével is találkozhattatok már, aki közel 100 tipp után 18%-os ROI-t tudhat magáénak.

 

 >>>Én is szeretnék nyerni az E-sport tippekkel, kipróbálom féláron a Logibetet! <<<

 

Érdemes tehát ezekben a napokban is csatlakozni Magyarország egyetlen, független tippmesteri szolgáltatójához, ahol ráadásul most még néhány napig féláron juthatsz hozzá a tippekhez.