EXTRA

Fatális hiba a Bet365-nél - így nyerhetsz az iroda átverésével

megosztom

Enged kötésben fogadni összetartozó piacokat, ez pedig kötelező kombinak tűnik.

Szombaton este a Discordon vettünk észre egy olyan hibát a     oldalán, amely egyértelműen olyan malőr, amelyet fogadóként muszáj kihasználni. Gyakorlatilag dupla szorzókat kapunk a PDC Home Tour kombijaira annak köszönhetően, hogy az iroda engedi kötésben megfogadni a meccsek győzteseit és az adott négyes végső nyertesét.

 

 

A dolog rendkívül egyszerű és be is mutatjuk a fenti példa segítségével. John Henderson vasárnap este három mérkőzést játszik, melyeken ha összekombizzuk a Hegylakó sikerét, 3.49-szeres oddsot kapunk. Ha viszont mindehhez még hozzácsapjuk Henderson csoportgyőzelmét, máris közel 9-szeres a szorzó.

A hiba egyszerű logika mentén megérthető: ha azt gondoljuk, hogy a játékos minden meccsét nyeri, akkor 100%, hogy a csoportját is behúzza, hiszen 6 ponttal végez. És az bár igaz, hogy nyerhet úgy is csoportot, hogy nem nyeri meg minden meccsét, fordítva ez már nem igaz, a 3W szükségszerűen végső sikert jelent.

Nem tudjuk, hogy a Bet365 mindig is engedte-e megfogadni ezt a négyes kombinációt így, de szerencsére van még néhány napunk tesztelni a bukit és ügyesen kaszálni a hibával.

Az eddigi 16 csoport esetében egyébként 9 alkalommal végzett valaki hibátlan mérleggel az élen, ebből következően pedig akár az is jó befektetés lehet, ha minden csoportnál megjátsszuk némi apróval ezeket a kombinációkat a két legesélyesebb játékosra.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

megosztom