Logibet

Nagyot kaszálhatott, aki kipróbálta az ingyenes élő tippeket

  • Logibet

MoneyMaker tette a dolgát, három napon keresztül szépen püfölte a fogadóirodákat.

Hétfő reggel kezdődött háromnapos promóciónk, melynek keretében a Discordon MoneyMaker_Cesc18 élő tippjei voltak mindenki számára megtekinthetőek. A siker pedig nem csak az eredményekben, de abban is mérhető, hogy az időszak alatt a meglévő több száz aktív tag mellé még közel 100-an csatlakoztak, így egyre csak növekszik az ország legnagyobb sportfogadó tábora. De lássuk az eredményeket, hiszen végül is csak ez számít!

A kaszálás nem állhat le! Csatlakozz te is a nyerők táborához!

A tippmester 13 dartstippet és 3 Supercars-tippet publikált a 72 óra alatt, az eredmény pedig önmagáért beszél. 

10 nyertes és 6 vesztes tippre összesen +17.61 egység jutott, amely közel 40%-os ROI-nak felelt meg.

Ez persze nem akkora meglepetés, a tippmesternek egyébként is kiváló hónapja van, miként februárban és márciusban is profitot szállított követőinek a Discordon. 

A dartsorgia viszont még sokáig tart, hiszen hetekig lépnek tábla elé otthonaikban a legjobb játékosok, így a potenciális kaszálásnak távolról sincs vége! Ha pedig olyan mérkőzéseket rendeznek még, mint ez, amelyen az egész követőtábor hatalmasat kaszált, szép napok várnak ránk!

Hogyan kaphatom meg a továbbiakban is a tippeket?

MoneyMaker_Cesc18 és több más tippmester szobája továbbra is elérhető az előfizetőknek. A Logibeten bármilyen csomag megvásárlásával jogosult leszel a zárt szobák megtekintésére, így előfizethetsz akár csak az élő tippekre is. Ha pedig kihasználod a limitált ideig elérhető 50%-os kedvezményünket a csomagokra, akár potom 5€-s havi díjas áron hozzájuthatsz a tippmesterek élő tippjeihez!

 

>>> Szeretném továbbra is kapni MoneyMaker_Cesc18 dartstippjeit! <<<