Logibet

Mit tegyek, ha a tippmesterem rossz formába kerül?

  • Logibet

Fő a higgadtság és a józan ítélőképesség, mind upswingben, mind downswingben.

A tippvásárlás és sportfogadás bizony nem csak játék és mese, tudja ezt jól mindenki, aki egyszer is pénzt adott ki azért, hogy nyerő tippet kapjon mástól. Habár ilyen esetben joggal hibáztathatjuk a tipstert, amiért nem dolgozott meg a pénzéért, valójában mi is tehetünk elkerülő lépéseket annak érdekében, hogy ne fájjon a szükségesnél jobban a bukó.

Bankroll-menedzsment betartása

Először is kiemelten fontos, hogy tartsd be a bankroll-menedzsmentedet, amely mindig, minden körülmények között megvéd a nullázódástól. Ez a szituáció abból a szempontból kicsit nehezebb, hogy itt más kezében van a pénzed, akit nem befolyásol és nem is befolyásolhat a tippadás során, hogy te éppen mennyit nyertél és veszítettél. Ha megbízol adott tippmesterben, tartsd be továbbra is az általa ajánlott téteket, ne térj el attól. Azonban ha a tippmester formája rossz, akkor csökkentsd az egységnyi tétedet, hogy ne nullázódjon a bankrollod.

Kommunikálj, kérdezz, legyél kíváncsi

Ha úgy gondolod, hogy valami változott a tippadó szisztémájában, teljesen más téteket, tippelési metódust, taktikát érzékelsz a tippmester részéről, mint korábban, ne félj megkérdezni annak hátterét. Jobb esetben erről a tippmester maga fog beszámolni, de amennyiben mégsem, úgy te is megkérdezheted, mivégre történt a változtatás. 

A tippmestereknek tudatában kell lennie annak, hogy az ajánlott tippjeiket mások pénzért megfogadják, így felelősséggel tartoznak azért, hogy értékes, fogadásra valóban ajánlott tippeket írjanak ki.

Az egyik jó példa erre, ha egy tipster hajszolja a veszteséget, vagyis a rossz forma közepén indokolatlanul növeli az átlagoddsot, átlagtétet és szeretné visszanyerni az elveszített egységeket. Ez a tippmester profilján csak néhány egység, de neked súlyos tízezrekbe kerülhet. Ezeket a tippmestereket jobb rövid úton otthagyni.

Ne kezdj bele semmibe vakon

Ha rossz formában vagy, sok pénzt buksz, sokkal meggondolatlanabb és felelőtlenebb is vagy, így egy-egy rossz döntést hamarabb meghozol. Ne változtass semmin, ne keress alternatív megoldásokat, bátrabb tippeket, ne hazárdírozz, ne kapkodj. Ha hiszel benne, hogy a tippmester, akit követsz, visszanyeri a formáját és csak egy kisebb lejtmenetről van szó, előbb-utóbb úgyis minden visszaáll a normál kerékvágásba. Ha úgy érzed, nem vagy képes higgadt döntéseket hozni, tarts szünetet.

Hasznos olvasnivalóink a témában
Reális és irreális elvárások a tippvásárlás kapcsán - mit kell és mit nem kell figyelembe vennie egy tipsternek?
Mik a legnagyobb hibák, amiket tippmesterként elkövethetsz? - ezeket a szabályokat tartsd be ha pénzért akarsz tippeket adni
Ezért szeretik az előfizetők a Logibetet - Így látják oldalunkat azok, akik hosszú ideje előfizetők
Miért teljesen más a Logibet, mint a magyar versenytársai? - egy tényező, amelyre sokan nem is gondolnak
Mi nem csalunk, minden logibetes tipp nyilvános - minden statisztika valid, minden tipp megtekinthető

Lehetsz okosabb, mint a tippmester

A Logibeten mindenre kiterjedő, részletes statisztikai adatsort tölthetsz le minden tippmesterről, amit nagyon is kifizetődő böngészgetni és elemezni. Ha azt veszed észre, hogy adott tippmester feltűnően gyenge mondjuk olasz fociból, ne tedd meg ezeket a tippeket. Egy másik ilyen lehetőség az "okosságra", ha tudatosan fogadsz. Tedd meg ott a tippjeidet, ahol jobb a szorzó, ha a tippmester esetleg elmulasztaná összehasonlítani a szorzókat a bukmékerek között, tedd meg te helyette. Hosszútávon 1-1 század is hatalmas különbséget jelenthet.

Válogass a tippmesterek között, hiszen ingyen van

Oldalunkon egyetlen előfizetés áráért több tipsterre is feliratkozhatsz, így mindig megtalálhatod azokat a profikat, akik nem csak mondjuk jó formában vannak, de éppen szezonjuk is van. Ha azt veszed észre, hogy az egyik kedvenc tipstered a holtidőszakban is erőlteti a tippadást, kimozdulva a komfortzónájából, keress olyat, akinek ez a fő profilja. A Logibet kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a számtalan tipster és egyetlen előfizetés révén az év 12 hónapjában jó tippeket és profitábilis portfóliót válogass össze magadnak.

Hiszek a saját szememnek és a korrektségnek - előfizetek a tippmesterekre