NFL

4.50-es szorzóra is rámegyünk az NFL játékosbörzéjén

megosztom

Magyar idő szerint péntek hajnalban sor kerül az NFL holtszezonjának legjelentősebb eseményére, a 2020-as játékosbörzére.

Idén rendhagyó módon, teljesen virtuálisan kerül lebonyolításra az NFL draftja, amiről sajnos élő közvetítés sem lesz. De legalább megtartják és természetesen fogadhatunk is az eseményre. Mielőtt azonban belecsapnánk a lecsóba és górcső alá vennénk a fogadási piacokat, gyorsan tisztázzunk egy fontos dolgot:

a drafton minden körben alapesetben 32 választási jog van, a leggyengébb csapat húzhat először, a bajnok a kör végén - a különböző cserék miatt a sorrend változhat. 

Az idei 1/1 kapcsán nincs kérdőjel, az első választási jogot birtokló Cincinnati Bengalsnak irányítóra van szüksége és ki mást választana, mint az előző szezon Heisman Trophy-győztesét, Joe Burrowt. A fogadóirodák ezt a forgatókönyvet gyakorlatilag el is könyvelték, hiszen 1.02-es oddsot kapunk arra, hogy az LSU irányítójának neve szerepel majd a 2020-as 1/1-es cetlin. 

Nem tartogat túl sok izgalmat az 1/2-es választás sem. Szinte borítékolható, hogy a Washington Redskins lecsap a játékosbörze legjobb játékosára, Chase Youngra. Az Ohio State passzsiettetője az utolsó egyetemi évében is zseniális játékot nyújtott és egyes szakértők szerint Joey Bosánál, Nick Bosánál vagy éppen Myles Garrettnél is jobb lehet, pedig ők mind az NFL meghatározó játékosai.

A játékosbörze izgalmasabb része az 1/3-tól indul. A Detroit Lions birtokolja a harmadik választást, ám könnyen megeshet, hogy a Miami Dolphins vagy a Los Angeles Chargers megpróbálkozik egy trade-del és elviszi Tua Tagovailovát. Ha senki nem jön előre, akkor a Lions választása Jeff Okudah-ra eshet, aki a draft legjobb cornere. 

Tua egyébként az egyik legnagyobb beszédtémája az idei draftnak, hiszen kétségkívül az egyik legtehetségesebb irányító, ugyanakkor az őszi sérülésülése óta nem játszott és senki sem tudja, hogy milyen formában tud majd visszatérni, egyáltalán tudja-e majd azt a szintet hozni, mint a sérülése előtt. Az Alabama irányítójára 3.5 a line, viszont csak 1.30 az over. Tehát a bukik inkább úgy kalkulálnak, hogy később kerülhet kiválasztásra. 

 

Mire fogadjunk?

Az idei játékosbörzének kifejezetten erős az offensive tackle felhozatala. Mindenki közül az egyik legsokoldalúbb játékos Tristan Wirfs, aki a legtöbb szakértő szerint elég korán elkel majd. New Yorkban például nagy szükség lenne a támadófal megerősítésére, így akár a negyedik helyen kiválasztásra kerülhet. Ha a Giantsnek nem kell, akkor a nyolcadik helyen valószínűleg az Arizona lecsap rá. 
 

 

Minőségi elkapókból sincs hiány az idei börzén és bőven benne van a pakliban, hogy akár 5-6 WR is kiválasztásra kerül az első körben. A 12. helyen a Los Angeles Raiders az Oklahoma tehetségét, CeeDee Lambot célozhatja meg. Mike Mayock, a Raiders GM-je ugyanis hatalmas Oklahoma Sooners-fan, így ha elkapóban gondolkoznak, akkor szinte biztosan Lambra esik a választásuk.

 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom