E-sport

Két duplázós tipp CS:GO-ra - tippek a szakértőtől

Címkék:

Elérkeztünk a Flashpoint első szezonjának döntőjéhez, lássuk az esélyeket. Íme CaptLawrence elemzése.

Mi is az a Flashpoint?

A Flashpoint egy újonnan indított CS:GO bajnokság, melyet az Esports Championship Series (ECS) helyett hozott létre az egyik legnagyobb versenyszervező, a FACEIT. A versenyek eredetileg LAN-on zajlottak volna, azonban a koronavírus járvány miatt végül online játszanak a csapatok. A két csoportkört és a rájátszást követően a döntőben a dán MAD Lions és a brazil MiBR száll harcba az 500 ezer dolláros fődíjért.

Kövesd a Logibet CS:GO-profiját!
CaptLawrence az egyik legstabilabb és legjobb junior tippmester a Logibeten. 89 tippből +86.93 egységet nyert E-sporttal, amely közel 20%-os ROI-nak felel meg!

A csapatok és a forma:

A MAD Lions a verseny előtt irányítót cserélt, ami elsőre nagy hibának tűnt, viszont az új felállás hamar működni kezdett. Az első meccsen elszenvedett vereséget 8 győzelemmel feledtették, ahol mindössze egy mapot buktak. Menetelésüknek az MiBR vetett véget, azonban tegnap az alsó ág győztese ellen (Havu) magabiztos játékkal sikerült kiharcolniuk a döntőbe jutást.

Az MiBR erős és magabiztos játékkal mindössze egy bukott meccsel jutott el a döntőig. Sikerükhöz nagyban hozzájárult, hogy a csapat irányítója és egyben AWP-se, FalleN ihletett formában játszik és mellette a csapat többi tagja is átlag feletti teljesítményt nyújt ezen a versenyen.

Fotó: HLTV

Térképek és lehetséges vétók:

Az elmúlt három hónap statisztikái alapján négy térképen a MiBR, hármon a MAD Lions számít esélyesebbnek, de nincsenek nagy különbségek, szóval egy szoros meccsre van kilátás.

A MAD Lions az Inferno-t és a Vertigo-t szinte biztosan vétózza, az MiBR részéről pedig Nuke-ra (ami a MAD Lions egyik legjobb pályája) és talán Overpass-ra érkezhet a "ban". A MAD Lions valószínűleg a Mirage-t választja, az MIBR pedig Train-t.

Harmadik "map"-nak a Dust2 a legvalószínűbb, bár én inkább egy Overpass-t vagy Vertigo-t várok amennyiben nem vétózzák ki. Saját pályájukon mindketten erősnek számítanak, simán benne van a pakliban, hogy a három "map"-on dől el a meccs. Ha pedig a harmadik térképre marad a döntés akkor Dust2-n és Vertigo-n is az MiBR-t favorizálom, Overpass-on lehet esélye a MAD Lions-nak.

Összegzés és tippek:

Mindkét csapat remek formában van. Szoros meccset várok, három map könnyen összejöhet. A bukik a  MAD Lions-t tartják esélyesebbnek, de véleményem szerint az MiBR "mélyebb a map pool-ja" inkább nekik kedvez.

{"headTitle":"MiBR-Mad Lions","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MiBR","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2.5 (map) felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
CaptLawrence