Visszatekintő

Ez volt a Hathárom történetének legmegosztóbb témája

Az elmúlt évek legnagyobb sztorijait, tippjeit, fogadásait éljük újra visszatekintő rovatunkban.

A Hathárom közel egy évtizedes történetében rengeteg kiváló és csúfos tipp szerepelt, miként előszeretettel írtunk véleménycikkeket is bizonyos megosztó témákról. Hogy egy téma mennyire érdekelte az olvasókat, azt a kattintások száma mellett a kommenteknél is tudjuk mérni, ha pedig ezt a két kategóriát nézzük, egyértelmű, mi verte ki leginkább a biztosítékot az olvasóknál.

Fotó: Archív

Ugyan a megtekintések számánál a top10-be sem fér be, de mesze-messze a legtöbb kommentet generáló cikk volt, amikor 2017-ben szavazásra bocsátottuk a budapesti olimpia ötletét olvasóink között. A 40 ezer megtekintésre több, mint 21 ezer szavazat és több, mint 500 komment jutott - ez utóbbi szám valamelyest csökkent a közben eltűnő Disqus-userek miatt.

Mondani sem kell, hogy a felhasználók között nem akármilyen politikai összecsapás zajlott, míg a voksoláson 68-31-1% arányban az győzött, hogy 2024-ben ne legyen olimpia Budapesten. A cikk mindenesetre valószínűleg sokáig megdönthetetlen rekordot tart majd a félezer kommentjével.