Darts

Tippelj ingyen és legyél Te az ország dartsos tippkirálya

Pénteken este elrajtol a PDC Home Tour versenye, ennek apropóján pedig egy tippversenyre invitálunk benneteket.

Két nappal ezelőtt a PDC örömteli hírrel szolgált a dartsrajongók számára, hiszen életre hívta a Home Tour versenysorozatot, amely zsinórban 32 estén keresztül látja majd el néznivalóval a minőségi dartsra kiéhezett fanatikusokat. 

Ebben a versenyben a profi mezőny játékosai állnak tábla elé, tehát a legnagyobb klasszisokat is láthatjuk dobni. Például az első napon "ringbe" száll a világbajnoki címvédő Peter Wright, illetve a hétvégén nyilat ragad többek között Gerwyn Price és Dave Chisnall is. 

A lebonyolítás a következő: a 32 forduló alatt mindennap 4 játékos mérkőzik meg egymással, az est legjobbja pedig kiharcolja a továbbjutást. 

Most pedig lássuk a Home Tourhoz kapcsolódó tippversenyünket!

A játék rettentően egyszerű, a mérkőzések győztesére kell tippelni és minden helyes tippért 2 pont jár. A verseny mindennap zajlik és a 32 forduló után a ranglista alapján a 8 legtöbb pontot gyűjtő játékos jut tovább és harcolhat a főnyereményért.

A 32 forduló után a továbbjutók pontszámai nullázódnak, viszont az első továbbvisz 8, a második 7 pontot és így tovább. Tehát akkor is reális esélye marad valakinek a végső győzelemre, ha például csak a 8. helyen jutott tovább. 

A játék ingyenes, a tippjeiteket a discord felületünk #HomeTour Tippjáték csatornáján adhatjátok le. Ehhez egy discordos regisztrációra lesz szükségetek, amely ugyancsak ingyenes. 

 

 

Ami a nyereményeket illeti, a 8 továbbjutó egy hathármas pólóval mindenféleképpen gazdagabb lesz, a főnyereményt illetően pedig a későbbiekben tájékoztatunk benneteket.

 

Sikeres tippelést, jó játékot kívánunk mindenkinek!