Sportműsor

Péntektől újra élő sport a televízióban!

megosztom

A koronavírusjárvány miatti hosszú szünet után április 17-én 18:15-től ismét élő sportközvetítést láthatnak majd a magyar tévénézők. A dartsfanatikusok és a küzdősportok szerelmesei is örülhetnek!

Immár közel egy hónapja nem lehetett élő sportközvetítést látni a magyar televíziókban, hiszen a koronavírusjárvány miatt jóformán az egész világ sportélete leállt egy időre. Minszkben, Fehéroroszországban azonban pénteken magyar idő szerint 18:15-től MMA-gálát rendeznek, amit élőben közvetít a Sport1, de elkezdődik a PDC Home Tour is, amely heteken át nyújt majd kiemelkedő szórakozást a nyílak szerelmeseinek.

Oddsok a pénteki MMA- összecsapásokra
   
  1 2
Chigileychik-Chernetsiy 1.41 2.88
Bachun-Ostapets 1.21 4.36
Makovsky-Zhukovsky 2.38 1.45
Zhaurid-Vandenvin 2.11 1.72
Dzhafaril-Semenyuk 1.51 2.54
Satsuk-Chechko 1.11 6.45
Pugachev-Dashkevich 1.51 2.54

A BFC50 elnevezésű gála nemzetközi programjában több súlycsoport küzdelmei szerepelnek, így félnehézsúlyú és pehelysúlyú ütközeteket is láthatunk, a főmeccs pedig a váltósúlyú Makszim Pugacsev és Valerij Daskevics címmérkőzése lesz. A BFC elsőre talán keveseknek ismerős, de Fehéroroszország és Kelet-Európa egyik vezető MMA-promóteréről van szó. Az évek során olyan nevek küzdöttek az eseményein, mint Habib Nurmagomedov, Andrej Arlovszkij, Alekszej Kugyin vagy épp Artyom Damkovszkij.

A gála közvetítése április 17-én, pénteken 18:15-től kezdődik. A kommentátor Engyel István lesz.

 

Akinek viszont már kóros 180-hiánya lenne, az sem kell tovább szenvedjen, hiszen este 20 óra 30 perctől kezdődik a PDC Home Tour, amelynek első játéknapján máris színpadra, vagyis inkább a kamerája elé áll Peter Wright, a regnáló világbajnok. A pénteken induló dartsviadalra töménytelen mennyiségű tipp várható és egy ingyenes tippjáték is elindult, amelynek részleteit itt találjátok.

A Sport1 és a Sport2 a járvány miatt kialakult helyzetben az említett események élő közvetítése mellett is tartalmas műsorokkal készül. Többek között megismétli a 2019-es NFL-szezont (először engedte meg az NFL, hogy megismételjék egy korábbi szezon meccseit) és a 2019-20-as szezon legfontosabb eseményeit, de archív klasszikus Bundesliga- és NBA-meccseket is sugároz.

Ezen felül tematikus műsorblokkokat és az ESPN „30 for 30” díjnyertes dokusorozat epizódjait is megnézhetik a nőzők. Népszerű kommentátoraink, műsorvezetőnk, szerkesztőnk maguk is kiválasztják a 2019-2020-as szezon legemlékezetesebb pillanatait, és ezt az Euroapály című műsorban meg is indokolják. A televízió mellett a Sport TV weboldalán és digitális platformjain (podcastek, Facebook, YouTube, instagram) a hét minden napján értékes és aktuális tartalmakat fogyaszthatnak a sportok szerelmesei


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Sport1tv
megosztom