Átigazolás

Ez a Barca-Inter játékoscsere igencsak nagyot szólna

  • varin
megosztom

Beárazta legnagyobb értékét a milánói klub, egy világbajnokot kérnek a támadóért.

Tulajdonképpen egy teljesen reális játékoscsere lehetőségével álltak elő Milánóban a hírek szerint, amelynek szereplői egy, a Barcelona által régóta áhított argentin sztárcsatár és egy olyan futballista, aki megbukott(???) Katalóniában. Ha összejön az üzlet, kétségtelenül nagyot fognának a Nerazzurik, de valószínűleg Lionel Messi sem lenne szomorú.

Az olasz La Gazzetta dello Sport ugyanis nemrég arról számolt be, hogy az Internazionale kész megválni a legnagyobb értékétől, a 22 éves Lautaro Martíneztől, akivel kapcsolatban már korábban is lehetett hallani a Barcelona érdeklődéséről. Az argentin fiatal kivásárlási ára 111 millió euró, amely nem tűnik óriási összegnek manapság.

Antonio Conte azonban a hírek szerint a pénz helyett inkább emberi erőforrással pótolná Martínezt, a kiszemelt pedig nem más, mint az az Antoine Griezmann, akinek az ára szinte teljesen megegyezik a kollégáéval.

A spanyol Marca szerint viszont az üzlet egyelőre a Barcelonán bukik el, hiszen a katalánok nem szeretnének ilyen hamar megválni az egyik legjobb játékosuktól, még akkor sem, ha tudjuk, Griezmann egyelőre nem nem nyújtja azt, amit új állomáshelyén elvárnak tőle.

Griezmann idén 37 meccsen 14 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott, míg Martínez esetében 31 meccsen 16+4 a mutató.

Az tényként kezelhető, hogy Martínez esetében nem is kétséges a Barca érdeklődése, miként az is tény, hogy a francia világbajnoktól többet vártak a gárdánál. És ugyan nem kizárt, hogy a Barcelona nem hajlik erre a cserére, de ha Messi esetleg az utódját látja honfitársában és nem elégedett Griezmannal, az sem lenne meglepő, ha ő maga döntené el, hogy mi legyen a csere sorsa. További érdekesség egyébként a katalán csapat háza táján, hogy lapértesülések szerint hiába válna meg akár már 60 millió euróért Dembélétől a klub, még ennyit sem hajlandó fizetni egyetlen klub sem a sérülékeny játékosért.

Messi Martínezről:
"Szenzációs játékos, kiváló képességekkel, igencsak könnyű meglátni benne a jövő nagy tehetségét. Nagyon erős fizikailag és az egy-egy elleni játékban is kiváló, ráadásul igencsak gólerős a tizenhatoson belül. Ő már most egy kész játékos és nagyon örülnék neki, ha velünk együtt játszana"

A fogadóirodák egyelőre nem kínálnak oddsot a játékosok következő együttesére, de érdemes folyamatosan figyelni az    kínálatát, hiszen partnerirodánknál folyamatosan frissülnek a transzferpiac szorzói.

unibet
megosztom