Fehérorosz foci

Rámegyünk a tutira a hétfői belarusz meccsen

  • varin

Középcsapatok összecsapásával zárul a Fehérorosz Premier League 4. fordulója.

Fotó: Sportingpedia

A bajnokságot eddig három darab 1-0-val kezdő újonc, a Rukh Breszt látogat a forduló zárómeccsén az eddig kiválóan szereplő Slavia Mozyr együtteséhez. Ám amíg a Breszt két vereség mellett csak egyszer nyert, addig a Mozyr 2-0-1-es mérleggel áll és még a kupában is legyűrték a BATE együttesét. Mindezek szellemében azért nem tűnik rossz tippnek a Mozyr hazai sikere.

{"headTitle":"Slavia Mozyr-Rukh Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-13 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia Mozyr","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Rukh Breszt","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ritka siker egy gárdánál, hogy egy évben kétszer is legyőzik a BATE Boriszovot, de a Mozyrnak ez már egy hónap alatt sikerült is, előbb március végén a bajnokságban, majd hét közben a kupában gyűrték le a rekordbajnokot. Ha mindehhez még hozzárakjuk, hogy a harmadik bajnokin a tavalyi aranyérmes vendégeként nyert a maziri együttes, akkor rögtön megérthetjük, miért esélyes a Slavia. A gárda remek támadó futballal rukkolt elő, az esélyesebb ellenfelekkel szemben is hajlandóak voltak kezdeményezni.

A Rukh kevésbé kezdte biztatóan a bajnokságot, három meccs után a három pont nem vészes ugyan, de hazai pályán kapituláltak a Zorka-BDU ellen, igaz, a BATE elleni idegenbeli fiaskó belefér egy újonc csapatnál. Szakértők szerint a breszti csapatnak újoncként is sikerül majd a bennmaradás, amit persze még korai megjósolni, de a start kétségtelenül azért lehetne rosszabb is ennél.

Igazság szerint nem szeretnénk túl nagyot kockáztatni a forduló zárómeccsén, ez a kombi eléggé biztonságosnak tűnik és rengeteg eredmény fér bele.

{"headTitle":"Slavia Mozyr-Rukh Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-13 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 4 gól alatt","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279346] 2020-04-13 16:30:00 Slavia Mozyr - Rukh Brestx;