Érdekesség

Létezik Isten? A koronavírus végezte ki a dinókat? - íme az odds

  • varin
megosztom

Megtaláltuk a leghülyébb fogadásokat a koronavírussal kapcsolatban.

Maradj otthon! - hangzik a mindenki számára különösen fontos javaslat, amelyet nem csak tanácsos, de kötelességünk is megfogadni. A szabadidő és a home office kényelme mindazonáltal lehetőséget nyújt számunkra elgondolkozni az élet nagy dolgain, mint például, hogy létezik-e Isten vagy miért is pusztultak ki a dinoszauruszok.

Fotó: Kamloops

Talán senkit nem fogunk meglepni, ha eláruljuk, partnerirodánk, a    lehetőséget nyújt a fenti két, igencsak izgalmas témával kapcsolatban a fogadásra. A különleges helyzet különleges következtetéseket is szülhet, így nem árt elgondolkozni azon, hogy esetleg nem a vírus felelős-e a dinók kipusztulásáért. A másik abszurd fogadási lehetőség egy deus ex machinával állhat kapcsolatban, hiszen ha esetleg még ebben az évben valamiképpen bebizonyosodik, hogy Isten létezik, 250-szeres pénzt nyerhetünk.

Maradjunk annyiban, hogy az első ötletnek azért lényegesen nagyobb a realitása, mint a másodiknak.

{"headTitle":"Őrült fogadások a koronavírussal kapcsolatban","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2020-ban tudósok bebizonyítják, hogy a dinoszauruszok a koronavírus miatt haltak ki","odds":"200","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"A koronavírus kapcsán tudományosan is bizonyítva lesz, hogy Isten létezik","odds":"250","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom