Átigazolás

2,50-ért megrizikózható Coutinho új csapata

megosztom

A Chelsea felvette a kapcsolatot a Barcelonával, csúcsfizetéssel csábítják a brazil játékmestert Londonba.

Fotó: bundesliga.com

Coutinho 2019 nyarán került a Bayern Münchenhez, ahol ugyan kezdetben ígéretesnek indult a szereplése, de jelenleg mindössze 22 meccsnél jár a bajoroknál, ez idő alatt pedig 5 gólt szerzett. A brazil azért hagyta ott a Barcelonát, hogy több játéklehetőséget kapjon, ehhez képest viszont pórul járt, mert a németeknél sem számít alapembernek. Ebből következik, hogy a Bayern nem kíván élni opciós vételi jogával, vagyis a nyáron Coutinhónak lejár a kölcsönszerződése Münchenben. 

A játékos ügynök és a Barcelona illetékesei már felvették a kapcsolatot a klubokkal, a cél pedig egyértelműen a Premier League lehet. Coutinho maga is szorgalmazza, hogy visszatérhessen a Premier League-be, de csak abban az esetben, ha a Barcelona továbbra sem számolna vele. 

A katalánoknál Neymar visszaszerzése jelenti a legfőbb nyári feladatot, a brazil megszerzéséért pedig több játékost is hajlandóak beáldozni. Köztük van Coutinho is, akinek piaci értéke jelenleg 56 millió euró. 

 

Egyelőre a Chelsea tűnik befutónak 

A Chelsea Eden Hazard távozása óta keres egy kreatív támadó középpályást a csapatába. Coutinhónak biztosan lenne hely, hiszen posztja hiánycikk a Chelsea-ben, a brazil Willian pedig szinte biztosan távozik a nyáron, vagyis egy posztriválissal kisebb a konkurencia. A londoniak ugyanakkor az elmúlt két szezonban ki voltak zárva az átigazolási piacokról, bár tavaly augusztusban megpróbálták külön engedéllyel tető alá hozni a transzfert,a mi végül nem jött össze.  

A hírek szerint a Chelsea most újra nekifutna az üzletnek, azonban nem lesz egyszerű kiegyeznie a Barcelonával. A gránátvörös-kékek végleges szerződésben és 65 millió euró körüli összegben gondolkoznak, az angolok azonban jóval kevesebbet akarnak fizetni és elsőre kölcsönszerzést szeretnének. 

Lampardék szeretnék megnézni, milyen teljesítményre lenne képes a brazil a Premier League-ben, ezzel együtt Coutinho a csapat legjobban fizetett játékosa lehet. 

A Chelsea mellett három másik PL-klub is szóba jöhet, a Manchester United, a Tottenham és az Everton képviselőivel felvették már a kapcsolatot Coutinhóék. 

A PSG nevét is lehet olvasni, hiszen a Neymar-transzfer keretén belül könnyen elképzelhető, hogy a Barca játékost is adnak a franciáknak a brazilért. 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


A dolgot tovább bonyolítja, hogy a járvány miatt nem lehet még tudni, mi lesz az átigazolási piaccal, ráadásul a katalán sajtó szerint Quique Setién kifejezetten szereti Coutinho játékát. 

A Bayern oddsát kihúzhatjuk 

A hírek alapján teljesen egyértelműnek tűnik, hogy Coutinho nem marad Münchenben. Ehhez képest az Unibet továbbra is favoritként kínálja a bajor sztárcsapatot, ami első ránézésre érthetetlen. Ha lehúzzuk a Bayern a listáról, akkor a Chelsea és a Barcelona szorzója is reálisabb lehet a 2.50-nél. Mivel Coutinho azonban - ha úgy tetszik - leszerepelt a Nou Campban, akár a katalánokat is lekaphatjuk a sorból. Vagyis marad a Chelsea az esélyesek közül.

Szerinted melyik klub lesz Coutinho következő állomása? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Coutinho csapata 2020. 09. 01-én*","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-01 00:00","footerTitle":"* a fogadások érvénytelenek, ha az átigazolási piac elmarad","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom