Sportfogadás

Szerinted elkészül idén a koronavírus elleni vakcina?

  • Tomihmv
Címkék:
megosztom

Partnerirodánkban már arra is lehet fogadni, hogy év végéig sikerül-e elkészíteni a koronavírus elleni vakcinát!

A bukik szerint nagy az esély, hogy már idén elkészül a koronavírus elleni vakcina. - Fotó: aa.com

Több hete már annak, hogy a világ minden pontján felütötte fejét a koronavírus-járvány, így nem meglepő, hogy a világ biotechnológiai cégei a vírus ellenszerén, vagyis a vakcina elkészítésén dolgoznak.

A napokban egy amerikai cég (Inovio) már a klinikai tesztek fázisába ért, vagyis embereken is elkezdték kipróbálni a vakcinát. A tesztek eredményei nyár végére várhatók, amelyek, ha pozitív kimenetelűek lesznek, akkor a cég az év végére közel egymillió vakcinát is elő tud állítani.

Az ellenszer fejlesztése és a tesztek előrehaladása a világméretű járvány miatt a megszokottnál jóval nagyobb ütemben zajlanak, de még így is is legalább egy, de inkább másfél év múlva juthatnak el a védőoltások szerte a világban.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az Inovio mellett egyébként egy amerikai koprodukció és egy kínai cég is előrehaladott a vakcina fejlesztésében és tesztelésében, de a hírek szerint előbbi 2021 júniusáig, míg utóbbi idén decemberig biztosan a teszt fázisban marad. Rajtuk kívül pedig még ebben a hónapban többen is a tesztelés fázisába léphetnek a WHO szerint.

Partnerirodánk, a    , fogadást is kínál arra, hogy év végéig sikerül-e kifejleszteni a koronavírus elleni vakcinát. A pozitív hírek hatására a bukméker 1.36-szoros pénzt kínál arra, hogy valamely cég megtalálja az ellenszert, míg arra, hogy nem, 2.84-szeres oddsot ajánl.

Szerinted elkészül idén a koronavírus elleni vakcina?

 

 

 

 

{"headTitle":"A WHO bejelenti 2020. december 31-ig, hogy sikerült elkészíteni a koronavírus elleni vakcinát","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nem","odds":"2.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
index.hu
megosztom