Játék

Megtaláltuk a legszórakoztatóbb játékot egy bukinál, nem lehet abbahagyni!

A cbet legújabb játéka egyszerre szórakoztató és bosszantó - íme a JetX!

Ha valakit nem mozgat meg a pókervilág, nem szeret fehérorosz focira fogadni, nem inspirálja az otthoni dartsmeccsek tömkelege sem, de mégis egy kis kikapcsolódásra és időtöltésre vágyik, annak itt van legújabb partnerirodánk, a     játéka, a JetX!

A JetX egy végtelenül egyszerű, de annál viccesebb játék, amelynek elsődleges szerepe természetesen a pénznyerés. A lényege, hogy minden kör előtt egy 0.10 és 250 euró közötti tétet helyezhetünk el a következő körre, amely átlagban maximum 10-20 másodpercig - jobb esetben tovább - tart.

Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű a cbet új játéka!

Az esetleges nyereményünk nagysága, illetve a tétünk elvesztése attól függ, hogy egy repülőgép mennyi ideig tud a levegőben maradni és mikor robban fel. Minél tovább marad a levegőben a gép, annál nagyobb szorzót kapunk a tétünkre, viszont az is elképzelhető, hogy még a felszállás előtt felrobban, ekkor pedig maximum azok nyerhetnek, akik 1.01-1.03 körüli szorzón kiszálltak a tippből.

Merthogy ez az egyik lényege a játéknak, a játékos bármikor dönthet úgy, hogy kiszáll a tétjéből az aktuális nyereményénél, jobb esetben pedig ezt úgy teszi meg, hogy éppen ezt követően robbanna fel a repülőgépe.

A tesztelés során láttunk egy 7185-szörös szorzónál felrobbanó repülőt, ami azt jelenti, hogy aki a robbanás előtt szállt ki, 10 euróra 71 ezer euró felett nyerhetett. A legbátrabb játékos egyébként 110-szeres szorzónál cashoutolt az 1 eurós tétjéből.

A játékot színesítendő folyamatosan figyelemmel kísérhetjük, hogy a repcsi milyen "formában van", miként azt is láthatjuk, hogy a többi fogadó mekkora tétet helyezett el és mikor szállt ki a fogadásból. További előnye a JetX-nek, hogy a nyeremények azonnal, a Collect lenyomását követően jóváíródnak a számlánkon, nem szükséges ide-oda utalgatni, akár fogadhatunk is rögtön belőle.

 

  • A baloldali sávban láthatjuk, hogy az előző körökben mikor robbant fel a repülőgép
     
  • A fő képernyőn láthatjuk, hogy éppen hányszoros szorzónál jár a repülő magassága
     
  • Az alsó régióban figyelhetjük, éppen milyen állapotban van a nyereményünk, illetve megadhatjuk a következő kör tétjét és beállíthatunk akár automata cashoutot is
     
  • A jobboldali sávban figyelhetjük a játékostársak fogadásait, kiszállóit és nyereményeit

 

 

Ugyan jelen sorok írója még nem találta meg a tökéletes taktikát a játékra, de a próbálkozást még nem adta fel, hiszen a tesztelés során sikerült pluszban végeznie, igaz, csak aprópénzzel, a teszt kedvéért.

Természetesen az ilyen játékok többségére nem érdemes óriási téteket áldozni, de unaloműzésnek néhány eurót mindenképpen megér, különösen annak fényében, a     további kiváló promóciókkal és speciális fogadási lehetőségekkel várja a játékosokat.

cbet