Sportfogadás

Kinyitnak-e a Las Vegas-i kaszinók április végéig? Fogadj!

  • Tomihmv
Címkék:
megosztom

Partnerirodánkban már arra is lehet fogadni, hogy Las Vegas valamennyi kaszinója ki tud-e nyitni április végéig!

Jelenleg zárva vannak a Las Vegas-i kaszinók. - Fotó: twitter.com

A koronavírus-járvány miatt Nevada kormányzója, Steve Sisolak március 18-tól kezdve valamennyi olyan üzletet, amely nem alapszükséglet ellátásával foglalkozik, 30 napra bezáratott. Avagy a kaszinók is kényszerszünetre vonultak, ami óriási kuriózum, hiszen legutóbb a város valamennyi kaszinója 1963-ban (!!!), John F. Kennedy elnök temetése miatt zárt be.

Papíron tehát április 18-án újra beindulhat az élet Las Vegasban, azonban látva az amerikai helyzetet (egyes sajtóorgánumok szerint az elkövetkezendő két hétben még várhatóan jelentős mértékben emelkedik a koronavírus-fertőzésben elhunytak száma az államokban), vélhetően a kormányzó tovább hosszabbítja a zárlatot.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ám ha nem így tenne, és az elkövetkezendő napokban, hetekben komoly változás állna be, vagyis újra kinyithatnának a kaszinók (ugye mondani sem kell, hogy óriási érvágás ez mind a kaszinóknak, mind a városnak, ami a szórakoztatóiparra és a szerencsejátékra épült), vélhetően akkor sem tudna kinyitni Las Vegas összes kaszinója, amiből több, mint 100 (!) van.

Mindezt partnerirodánk, a     is így gondolja, hiszen a bukméker szerint teljesen esélytelen, hogy valamennyi kaszinóban beinduljon az élet április vége előtt. Erre az opcióra mindössze 1.05-szörös szorzón lehet fogadni, míg arra, hogy valamennyi ki tud nyitni május 1-je előtt, kereken 8-szoros (!) pénzt fizetne ki a fogadóiroda.

{"headTitle":"Az összes Las Vegas-i kaszinó kinyit április végéig?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-30 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nem","odds":"1.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
444.hu
megosztom