eSupercars

Ez elég tuti tippnek tűnik szerdára

  • Cesc18
megosztom

A Forma-1, a WTCR és a Nascar után a Supercars szimulátor bajnoksága is elrajtol, ráadásul rögtön három futammal.

Először a Phillip Island-i pályán csapnak össze kétszer a Supercars klasszisai, majd pedig rögtön utána a monzai aszfaltcsíkon is megmérkőznek. 

Scott McLaughlin és a Simworx szimulátora. - Fotó: Twitter

A futamok favoritjának az a Scott McLaughlin számít, aki a valódi versenyeken az elmúlt két bajnokságban behúzta az összetettet. Tavaly brutálisan dominálta a sorozatot és összesen 18 (!) versenyen nem talált legyőzőre. McLaughlin rajong a szimulátorozásért, így ő egyáltalán nem csöppen új világba. 

Elég komoly felszereléssel is rendelkezik, miután tavaly nyáron a csapatától, a Shell V-Power Racingtől kapott egy saját Simworx szimulátort. 

McLaughlin néhány napja kipróbálta magát az IndyCar szimulátorversenyében és olyan jól sikerült a debütálása, hogy megnyerte a versenyt. 

Ahogyan tehát a valódi versenyeken, úgy szimulátorban is az ausztrálok klasszisát kell annak legyőznie, aki futamot akar nyerni. 

McLaughlin legfőbb kihívója Anton de Pasquale lehet, aki ugyan a valódi versenyeken viszonylag kevés vizet zavar, szimulátorozásban viszont kifejezetten gyorsnak számít. Melbourne-i otthonában ő is saját szimulátorral rendelkezik, tehát a technika nála is adott. 

Nem csoda, hogy a két ausztrálra ugyanúgy 3.25-ös oddsot kínál a bet365, míg például az Unibet egy hajszállal Antont favorizálja. McLaughlin egyébként úgy nyilatkozott, hogy honfitársa ezeknek a futamoknak az első számú esélyese. De Pasquale csapattársa, Kostecki pedig azt mondta, hogy az ausztrál valami félelmetesen gyors szimulátorral. 

McLaughlin és De Pasquale csatájába Shane Van Gisbergen szólhat még bele, aki ugyancsak rengeteg órát tölt szimulátorozással.

Az egyik motorsport oldal szavazást indított, mégpedig, hogy ki nyeri majd ezt az eSupercars sorozatot. Közel 4000-en szavaztak már és ők hárman elvitték a szavazatok 80%-át. Ez azért jól mutatja, hogy rajtuk kívül bárki más győzelme meglepetésnek számítana. Az outsiderek közül egyébként Andre Heimgartnerre lesz érdemes figyelni, ő ugyanis néhány napja a F1-esek szimulátorversenyén is képviseltette magát és összességében nem futott rossz versenyt. 

Fogadás szempontjából De Pasquale dobogójára tesszük a tétünket, ha már mindenki ennyire esélyesnek tartja a győzelemre.

{"headTitle":"eSupercars - Phillip Island, Race 1","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-08 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dobogós helyezése: Anton de Pasquale","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom