Logibet

Dartsgurunknak köszönhetően a kaszálás most sem állhat le!

  • Logibet

Óriási dartsorgia vette kezdetét, ebből pedig a Discordon könnyen hasznot húzhatunk.

Hétfőn elrajtolt az Icons of Darts Live League, vagyis egy olyan online dartsviadal, ahol a játékosok otthon, bekamerázott táblára dobálva versenyeznek egymással. A játéknapokon több sztár is képviselteti magát, hétfőn láthattuk Barneveld és Webstert is, míg szerdán egy másik viadal keretein belül az Aspinall-Beaton-Bunting-Klaasen duó száll ringbe egymás ellen. A csúcsdarts tehát visszaköltözött otthonainkba, amelyre úgy tűnik, fogadni is igencsak érdemes.

Mint ugyanis azt a lenti képen látni lehet, a Hathárom és Logibet dartsguruja, MoneyMaker_Cesc18 impozáns formában, rögtön három nyerő élő tippel indította a tornát, méghozzá igencsak korrekt szorzókon. A különleges körülmények és lebonyolítás speciális látásmódot is igényel, így megkérdeztük a tippmestert, hogy mit is kell tudni erről a bizonyos tornáról, mik a tapasztalatai és hogyan látja ő, milyen tippekkel lehet majd nyerni.

Remek kezdeményezés ez mind a PDC-től, mind pedig a Modustól - előbbi a Darts At Home tornát, utóbbi az Icons of Darts Live League bajnokságot hívta életre. Egy-egy ment le eddig ezekből, a PDC-s volt az élvezhetőbb, ott pörgősebben mentek a meccsek, jobb volt a közvetítés és talán a színvonal is magasabb volt. 

Fogadás szempontjából viszont ugyanaz a stratégia mindkét tornán. Mivel körmérkőzések vannak, így néhány órán belül többször is tábla elé állnak, tehát érdemes az első meccseken felmérni a formát. Ha győztesre vagy hendikepre fogadunk, akkor nem árt megvárni a bullra dobást, hiszen csupán négy és öt nyert legig tartanak a meccsek, tehát rettentően fontos, hogy ki kezd. Valószínűleg az is kifizetődő lesz hosszútávon, ha az underdogokra fogadunk. 

Érdemes figyelni, hogy ki az aki kilóg a mezőnyből és ellene akár minuszos hendikepekkel is menni.

Az első Darts At Home-nál például Edgar volt ilyen, és mivel rövidek a meccsek, így a -1.5 is prímán fizetett ellene. 

Biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan játékosok, akiknek ez az online lebonyolítás nem fekszik, nem motiválja. A fiatalokra viszont oda kell figyelni, itt nem számít a színpadi rutin és tudjuk jól, hogy Development Tour tele van olyan tehetségekkel, akik lazán szórnak 100-as átlagokat. Engem olyan nagyon nem is lepett meg, hogy Nijman nyerte az Icons of Darts Live League első napját. 

Nekem tehát ezek a tapasztalataim eddig, illetve az említett dolgokra próbálok figyelni és így profitot termelni. 

 

Hogyan juthatok hozzá a tippekhez?

A profi tipster tippjeihez nem csak nagyon egyszerűen, de most igencsak akciós áron juthatsz hozzá. Amennyiben ugyanis előfizetést vásárolsz a Logibeten és megadod a Discord-azonosítódat, automatikusan jogosulttá válsz megtekinteni MoneyMaker_Cesc18 dartstippjeit a privát, zárt szobájában. 

Ráadásul éppen egy szenzációs promóció van érvényben a Logibeten, még néhány napig minden előfizetés féláron elérhető, így például ha 6 hónapra fizetsz elő az élő tippekre, havi 5€-t(!!!) kell csak fizetned, de ha csak egy hónapig próbálnád ki a discordos élő ötleteket, akkor is csupán 6.5€ az ár!

Ne felejtsd el, a kedvezmény érvényesítéséhez írnod kell az info@logibet.com címre.

És hogy miért éri meg akár nagyobb csomagra is előfizetni most a Logibeten? Csekkold cikkünket és nézd meg, kikkel is lehet kaszálni ezekben a nehéz hetekben!

 

>>> Érdekelnek a dartstippek, előfizetek a Logibetre! <<<