Érdekesség

Szexpartit rendezett a manchesteri sztár a koronavírus idején

  • varin

A Manchester City szélsője komoly szankciókra számíthat klubjától.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a koronavírus-járvány közepette minden sportoló példamutatóan viselkedik. Nemrég a Real Madrid sztárja, Luka Jovics szegte meg a karantén szigorú szabályait, most pedig egy angol válogatott játékos gondolta azt, hogy jó ötlet lenne szexpartit rendezni két escortlánnyal és egy barátjával.

Kyle Walker idén szakított barátnőjével, Annie Kilnerrel, amelyet a hírek szerint azóta sem tudott kiheverni a Manchester City játékosa. A búfelejtésre két hölgyet szemelt ki, az egyikük egy 24 éves brazil lány, a másik pedig a 21 éves Louise McNamara, akikkel körülbelül három órán keresztül múlatták az időt a játékos Cheshire-i szállásán.

McNamara 2200 fontba került Walkernek - Fotó: The Sun

"Egy manchesteri ügynökségnél dolgozom. Kaptam egy üzenetet az egyik főnökömtől, hogy egy magas prioritású ügyfél keres különleges társaságot. Egy másik lánnyal együtt érkeztünk meg a lakáshoz, ahol a futballista barátja már várt ránk. Egy ideig nem tudtam, hogy kiről van szó, de később kiderült, hogy Walker profi futballista" - nyilatkozta a civilben kriminológiát tanuló McNamara.

A hírek szerint a hölgyek körülbelül 2200 fontos juttatásban részesültek, hogy bemenjenek a hálószobába, ahol azért sejthetjük, hogy nem malmoztak a résztvevők, különösen, hogy aranyszínű óvszerekről számolt be McNamara a pletykalapoknak.

Walker aztán másnap feltette a koronát "teljesítményre", egy videóüzenetben kérte követőit, hogy biztonsági okokból maradjanak otthon, így megkönnyítve a védekezést és megakadályozva a vírus terjedését. 

McNamara viszont vélhetően jó pénzért eladta a sztorit és a Walkerről készített képeit a pletykalapoknak, így a Manchester City játékosa kezdhetett bocsánatot kérni és várhatja a szankciókat a klubjától.