Koronavírus

Íme az odds, hogy meddig tart a vírus és mikor folytatódik a futballélet

  • varin
megosztom

Az egyik orosz bukméker számai alapján lehet, hogy idén nem lesz vége a világjárványnak.

A koronavírus ideje alatt igen szegényesnek mondhatóak a fogadóirodák kínálatai, persze azért így is van mire tippelnünk. Ha valakit mégsem érint meg a nicaraguai vagy a fehérorosz foci, akkor akár még fogadhatna arra is, hogy meddig tart a vírus, esetleg mikor folytatódik a Bajnokok Ligája vagy a Premier League. 

Erre egy orosz fogadóiroda, a Betcity nyújt lehetőséget, ami nem akkora meglepetés, hiszen az oroszoknál - a jelenlegi adatok szerint - nincs annyira sok detektált beteg és jóval kevesebb a halálos áldozatok száma is, mint Európa többi részében. Szerencsére az iroda azért nem lépett át az etikátlan fogadások talajára, volt olyan amerikai buki, ahol a halálos áldozatok számára is lehetett tippelni, ám ezek a piacok érthető módon hamar eltűntek. A Betcity kínálata inkább abban segíthet számunkra, hogy megtippeljük, mikor is folytatódnak a topligák és mikor lesz végre "vírusmentes" a világ.

Az American Gaming Association kalkuációja alapján az online fogadóirodák körülbelül 43.5 milliárd dollár bevételtől esnek el a koronavírus miatt.

Jelenleg június 1-es határidővel fogadhatunk több bajnokság esetében is a "reaktiválásra", ám a számok nem mindenhol biztatóak. 

Rendeznek mérkőzést június 1-je előtt
Bajnokság Igen Nem
Angol Premier League 3.00 1.36
Orosz Premier League 3.00 1.36
Francia 1. osztály 4.50 1.18
Német Bundesliga 4.50 1.18
Spanyol La Liga 5.00 1.15
Bajnokok Ligája 5.00 1.15
Európa Liga 5.00 1.15
Olasz Serie A 5.50 1.13

Ezzel összefüggésben fogadhatunk arra is, hogy melyik liga tér vissza elsőként és hogy az orosz bajnokság hogyan fejeződik be. Nincs sok esély azonban arra (2.80), hogy akár a BL-ben, akár az EL-ben győztest hirdetnek szeptember 1-jéig, miként ugyanekkora az odds arra, hogy az NHL-szezon befejeződik szeptemberre. Ha a többi sportágat nézzük, akkor még a teniszre találunk oddsokat, itt 4-szeres odds van arra, hogy június 7-éig rendeznek bármilyen ATP- vagy WTA-eseményt.

Ha nem a sporttal kapcsolatos fogadási lehetőségeket nézzük, akkor is találunk érdekességeket. 1.29-es szorzója van például annak, hogy idén bejelenti a WHO a koronavírus vakcináját, míg ha a világjárványnak július 1-jéig vége lenne, 3.20-szoros pénzt nyerhetnénk, ha pedig 2020-ban jelentik be ugyanezt, 1.55-szörös oddsot húznánk be.

Ha további izgalmas és érdekes fogadási lehetőségek után kutatnál, a    -en találsz kiváló unaloműző opciókat is a hagyományos piacok mellett. Addig pedig szurkoljunk otthon ülve a nagy oddsok zöldülésének!

22bet
megosztom