Fehérorosz foci

Nem tudsz gólszerzőre fogadni? Fogd meg a söröm!

  • Tomihmv
megosztom

A fehérorosz bajnokság harmadik fordulójának zárómérkőzésén az Isloch Minszk a Szluck csapatát fogadja.

Yansane vasárnap is betalálhat? - Fotó: twitter.com/fcisloch

Semmitmondó meccsel zárul a hétvégi forduló a fehéroroszoknál, azonban egy bő két és félszeres tippen megakadt a szemünk, amit nem hagyhatunk parlagon veszni.

Az Isloch Minszk harmadik hazai bajnokijára készül vasárnap - amikor is a Szluck csapatát fogadja -, és harmadik győzelmét szeretne behúzni. A fővárosiak eddig kettőből kettőt nyertek, mindkétszer 1-0-ra tudtak győzni, előbb a Nyeman Grodno, majd a Szmolevicsi ellen.

Az eredményeken túl az volt még közös ezekben az ütközetekben, hogy az Isloch góljait ugyanaz a játékos, nevezetesen Momo Yansane szerezte.

A guineai tavaly érkezett az Isloch csapatához, ahol a legjobb és legértékesebb futballistának számít, de, ha az egész Vysshaya Ligát nézzük, akkor sem kell szégyenkezni, ott is a legjobbak közt említik. Az elmúlt idényben 28 bajnokin 11-szer talált be - csapata góljainak 26 százalékát szerezte -, amivel végül a góllövőlista hatodik helyén végzett.

 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Az afrikai középcsatár egyébként úgy kezdte az idei szezonját, ahogy a tavalyit befejezte, vagyis az elmúlt három bajnokiján rendre betalált, avagy

az Isloch utolsó három bajnoki találata az ő nevéhez fűződik.

 

 

 

 

Nagyon érzi tehát a kaput, bárhonnan és bárhogy képes gólt szerezni, amit ez a kis videó is alátámaszt - a nyitómeccsen szerzett gólja az első a sorban:

Ami a vendégeket illeti, a Szluck tavaly épphogy csak megmenekült a kieséstől, idén egy bundameccs - öt tizenegyest (!!!) ítélt meg a játékvezető azon a találkozón - megnyerésével kezdett, majd a második kanyarban kikapott a jóval erősebb Breszttől szintén hazai pályán.

A vasárnapi lesz az első kirándulása a csapatnak az idei szezonban, ahol sok jó nem várhat rá, pláne úgy, hogy egyrészt eddig mindkét találkozóján kapitulált, másrészt jelentős minőségbeli különbség van a felek közt, természetesen a hazai pályán játszó Isloch javára. 

A bukmékereknél nem kérdés, hogy ki az esélyesebb, azonban a minszkiekben már nincs nagyon érték, annál inkább van Yansanéban. Ugyanis ki másnak, mint a guineai csatárnak van a legnagyobb esélye arra, hogy betaláljon vasárnap? Így pedig szerintünk bőven megér egy kis aprót a csatárba fektetni, hogy bármikor betalált (2.60), hiszen jó esély van rá, hogy meghálálja bizalmunkat.

{"headTitle":"Isloch Minszk - Szluck","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-05 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Momo Yansane bármikor gólt szerez","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279353] 2020-04-05 17:00:00 Isloch - FK Slutskx;
megosztom