Fehérorosz foci

Jól fizető tippünk van a minszki rangadóra

  • Tomihmv
megosztom

Ahogy tavaly, úgy idén is a gólokról szólhat az Energetik-BGU-FC Minszk városi rangadó.

Az Energetik-BGU pazar formában várja az FC Minszk elleni találkozót. - Fotó: facebook

Igen komoly rangadóval indul a fehérorosz bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi játéknapja, ugyanis a második helyen álló Energetik-BGU a listavezető FC Minszk együttesét fogadja.

Mindkét fővárosi csapat százszázalékos, ami óriási meglepetés, pláne ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az elmúlt szezonban mind a hazaiak, mind a vendégek a bennmaradásért küzdöttek.

Az Energetik kezdésként a BATE Boriszov alakulatát küldte haza egy laza 3-1-gyel, majd a második kanyarban az újonc Ruk Breszttnél tudott nyerni 1-0-ra. Az FC Minszk a Belsina Bobrujszk alakulatát idegenben 3-1-re verte, majd a Dinamo Minszk együttesét győzte le otthon 3-2-re.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A pazar formák mellett, ahogy látható, a lőtt gólok sem maradnak el. Igaz, a hazaiaktól ez nem meglepő, hiszen az Energetik játssza a legnyíltabb támadófocit Fehéroroszországban. Ennek idén meg nem itták meg a levét a hazaiak, azonban hátul sokszor csak a szerencse mentette meg őket, de néha még az sem, hiszen a BATE ellen kabaréba illő gólt hoztak össze.

Az Energetik-BGU-BATE Boriszov összefoglalója:

Az FCM pedig úgy tűnik, hogy stílust váltott idén, hiszen két forduló alatt már hat gólnál tart, míg tavaly 30 kör alatt mindössze 36-ig jutott. Ez pedig az eredményekben is megmutatkozik, igaz, hátul a vendégek sem állnak sziklaszilárd lábakon.

Mindkét csapat tehát igen jó passzból várja a városi rangadót, avagy felszabadultan léphetnek pályára a felek, ami egy nyíltsisakos, gólgazdag meccset eredményezhet. Mindezt a felek tavalyi ütközetei is alátámasztják, hiszen az Energetik idegenben 6-1-re (!) tudott nyerni, míg fordított pályaválasztással 3-3-as (!) döntetlent hoztak össze a felek.

Mindezek tükrében tehát érdemes lehet legalább három gólba fektetni ezen a vasárnap kora délutáni fehérorosz bajnokin, pláne úgy, hogy a bukik jól fizetnek erre a tippre.

{"headTitle":"Energetik-BGU - FC Minszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-04 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 2,5 gól","odds":"1.775","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279348] 2020-04-05 13:00:00 Energetik-BGU - FC Minskx;
megosztom