Fehérorosz foci

A 'tuti' Breszt helyett 2.37-es tippet húzunk

megosztom

A szombati nap zárómeccsén papíron sima hazai győzelem van kilátásban, mi mégis másban látunk fantáziát.

Bármilyen furcsa, Maradona 2018-ban pár hónapig a Bresztnél dolgozott. Fotó: Goal.com

A Vysshaya Liga szombati zárómeccsén a címvédő toronymagas esélyesként fogadja a Mozirt. A képlet egyszerűnek tűnhet, de a vendégek legutóbb a BATE ellen is elhozták a három pontot, ezen felbuzdulva pedig újabb egységek reményében lépnek majd pályára.

{"headTitle":"Dinamo Breszt-FK Szlavija Mazir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-03 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Breszt","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mazir","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Mozir amúgy nem indította jól a szezont, ugyanis egy lendületes meccsen 3-1-re alulmaradt a Slutsk ellen. A találkozó jól indult, hiszen Andrey Chukhley büntetőjével még vezettek, ám Tymonyuk kiállítása teljesen megváltoztatta az esélyeket. A már korábban említett BATE elleni eredménybe azért bőven lehet kapaszkodni, bár idegenben nem ment túl jól nekik tavaly sem. Mondjuk összességében az utóbbi 10 bajnokiból csak hármat buktak el és stabil középcsapatként a gólszerzéssel sem szokott gondjuk lenni. Az idegenbeli meccsek tekintetében az utóbbi 4/5 alkalommal sikerült beköszönniük.

A keret rendben van, egyedül a júniusi visszatérésére váró Maksym Sliusar nem lesz bevethető. Akire érdemes lesz figyelni, az a volt  U18 orosz válogatott csatár, Nikita Melnikov, aki a BATE ellen duplázni tudott. A hazaiaknál több fontos játékos, köztük a Katsikas-Duarte védőpáros játéka is kérdéses, ahogyan Yehven Khacheridi sem játszhat.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<


A Breszt tavaly hatalmas szenzációt okozva történelme első fehérorosz bajnoki címét zsebelte be, ezzel 2005 óta először letaszítva a BATE-t a trónról. A címvédés nem lesz könnyű menet, bár riválisánál jobban, két meccsen négy pontot begyűjtve kezdte a csapat az idényt, mondjuk a meggyőzőtől még messze van a játék. 

A hazaiak győzelme ennek ellenére az oddsok szerint aligha forog veszélyben, mi mégis egy másik fogadást érzünk value-nak. Ez nem más, mint a pompás szorzón kínált BTS, ugyanis a Breszt az utóbbi 7/10 meccsén nem úszta meg kapott gól nélkül a Regionális Sportcentrum közönsége előtt, a Mozir pedig pont az a fajta ellenfél, amely simán belemegy a nyílt sisakos adok-kapokba.

{"headTitle":"Dinamo Breszt-FK Szlavija Mozir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-03 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat lő gólt","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279354] 2020-04-04 18:30:00 Dinamo Brest - Slavia Mozyrx;

 

megosztom