Fehérorosz foci

Spéci tippel segített minket az adatbázisunk

  • varin

Az adatbázisunk számai alapján ez egy nagyon értékes fogadás lehet a 3. forduló első szombati ütközetére.

Papírforma szerint három sima hazai győzelemmel folytatódik a fehérorosz bajnokság szombaton, hiszen a három nagycsapat hazai pályán játszik. Kezdésnek lássuk, mire lehet képes a meglepő hazai vereséggel rajtoló Sahtar Szoligorszk a középcsapatnak számító Neman Grodno ellen.

{"headTitle":"Sahtar Szoligorsz-Neman Grodno","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-04 14:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sahtar Szoligorszk","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Neman Grodno","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Igencsak vegyes a szezon összkép eddig a Szoligorszk csapatánál, hiszen az évet egy Szuperkupa-kudarccal indították, majd a kupában sikerült azt a Torpedo Zsodinót kiütniük, amely az első fordulóban saját közönsége előtt verte az ország egyik legerősebb csapatát. A javítás végül összejött azért a Sahtarnak, hiszen az FK Gorodeja ellen idegenben tudtak nyerni, így végre elindulhatnak felfelé. 

A Grodno ezzel szemben már július óta nem érdekelt a kupasorozatban, egy másodosztályú csapat verte őket hosszabbításban még a 32 között, ám nem lehet azt mondani, hogy a kiesés megtette a hatását, hiszen mindössze a 10. helyen zártak a bajnokságban, hat pontra az osztályozós Dnyepr Mogiljevtől. Mindazonáltal a Grodno az elmúlt években stabil középcsapat benyomását keltette, az élvonal tagjai a kezdetek óta, összejött nekik például egy ezüstérem a bajnokságban, egy arany-, illetve két ezüst a kupában is.

Fogadj és nézd élőben a fehérorosz bajnokikat - íme a megoldás!

Az talán vitán felül áll, hogy melyik a jobb csapat, a Zsodino ellen még rendkívül gyengén játszott a Sahtar, de a Gorodeja ellen már hozták a kötelezőt, a jó forma fenntartása pedig nem ígérkezik megoldhatatlan feladatnak. A két csapat közötti különbségről mindent elmond, hogy a Szoligorszk az utolsó négy meccsüket 11-0-s gólkülönbséggel nyerte meg és bizony most is egy 2-0, 3-0 a papírforma végeredmény.

A Hathárom bőséges statisztikai bázisát böngészgetve azonban feltűnik valami, nevezetesen az, hogy a Szoligorszk mennyire piszkosul jó első félidős csapat. A tavalyi szezonban az első játékrészeket 28 lőtt góllal hozták le, amely a legtöbb volt a ligában, miként az első 15 percben úgy lőttek 11 gólt, hogy csak 4-et kaptak. Hazai pályán még impozánsabbak a számok, az első félidőket 19-6-ra nyerték, ami természetesen ismét csak a legtöbb gól.

Véletlennek aligha lehet nevezni a számokat, hiszen a 2018-as szezonban is az első negyedórában a legtöbb gólt szerezték, ahogy például 2017-ben sem lőtt náluk senki több gólt a félidei sípszóig.

Ez a statisztika kiválóan rávilágít arra, mennyire jó első félidős csapat a Szoligorszk, és bizony a fent említett négy meccsből háromszor is lőttek gólt az első játékrészben, összesen hatot. Tippünk így aligha lep meg majd bárkit.

{"headTitle":"Sahtar Szoligorszk-Neman Grodno","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-04 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sahtar Szoligorszk gólt szerez az első félidőben","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279351] 2020-04-04 14:30:00 Shakhtyor Soligorsk - Neman Grodnox;
319135