Sportfogadás

Pakolnád 2.20-as szorzóért, hogy Messi jobb, mint Ronaldo?

megosztom

Az pedig 2.78-et ér, ha Zidane jobb, mint Ronaldinho. A 22bet speciális piacán a Twitter-szavazatok döntenek majd.

Korunk futballjának legnagyobb újra és újra előbukkanó kérdése már mindenkinek az agyára megy, mégsem lehet róla eleget beszélni. Természetesen a Messi vs Ronaldo, vagy a korrektség kedvéért Ronaldo vs Messi párosításról van szó. Pontosabban, hogy ki is a - angolos szóhasználattal élve - GOAT, azaz Greatest Of All Time, tehát a történelem legjobbja.

Nemzedékünk nagy kérdése, amely megannyi vitát szült már és még fog is a jövőben - vajon melyikük a jobb?

A legnagyobb spanyol sportlapnak, a Marcának pont a minap zárult le a gigaszavazása, amelyen Messi három korábbi Real Madrid-klasszist, köztük Puskás Ferencet is legyűrve jutott a döntőbe, ahol azonban 46%-54% arányban alulmaradt CR7-tel szemben. 

Persze nem kell sokat kutakodnunk, hogy olyan szavazást találjunk, ahol a Barcelona ikonja végzett az élen, de mi nem is szeretnénk most ebben igazságot tenni. Ronaldinho fogalmazta meg jól, aki anno elmondta, hogy mindkét játékos repertoárja tökéletes, de más a stílus, tehát a választás csupán ízlés kérdése.

Fotó: Marca

Az igazságszolgáltatásba mindenesetre immár a     is beszáll, hiszen az iroda legújabb speciális piacán különböző párosítások közül fogadhatunk arra, hogy ki is (volt) a jobb. Ez persze meglehetősen szubjektív kérdés, a fogadásokat így az fogja eldönteni, hogy a buki partnerének (1xBet) Twitter-oldalán mennyi szavazatot kapnak a focisták.

A voksolás egyelőre nem kezdődött meg, a fogadási határidő pedig április 6., illetve egyes duóknál április 7. Nem állítjuk, hogy ez lesz az év leg+EV-sebb piaca, de mondjuk 2.66-ért egy Ronaldo-Ronaldo-Ronaldinho kombó elég vállalhatónak tűnik, főleg ha figyelembe vesszük a Marca több százezer szavazatot számláló eredményét.

22bet
megosztom