Koronavírus

Jó cél érdekében fogtak össze a fogadóirodák - te is támogathatod a küzdelmet egy tippel

  • varin

Ha nyersz, ha veszítesz, a pénzed biztosan jó helyre megy a Virtual Grand National 2020-on.

Április 4-én, szombaton rendezték volna meg az Egyesült Királyságban a 172. Grand Nationalt, vagyis a világ egyik leghíresebb lóversenyét. Az ünnepély korábban csak 1941 és 1945 között maradt el a II. világháború okán, ám a koronavírus miatt sajnos 2020-ban sem kerül megrendezésre. Legalábbis a valóságban!

Fotó: Timeform

Szombaton magyar idő szerint negyed 7-kor azonban mégis "nyeregbe ülnek a zsokék", olyannyira, hogy az eseményt még műsorára is tűzte az egyik szolgáltató a szigetországban. Persze nem a józan ész érvei ellen vétenek a szervezők, a Grand National idén virtuális formában kerül megrendezésre.

A valósághű szimuláció várhatóan a különleges lebonyolítás ellenére is nézők tízezreit vonzza majd a képernyők elé, különösen annak okán, hogy az esemény megrendezésének egy nemes célja is van.

A legnagyobb brit bukmékerek ugyanis megállapodtak, hogy az eseményen szerzett esetleges profitjuk teljes egészét a koronavírus elleni küzdelemre ajánlják fel!

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy aki nyer a fogadásával a Grand National alatt, azt kifizetik a bukik, aki viszont bukik, az ennyivel is támogatta a harcot. A fogadóirodák a szorzóikat úgy állapítják majd meg, ahogy tették volna a valóságban is, a maximum tét az eseményre viszont 10 font lesz.

Az indulók névsoráról hamarosan és az esélyekről egy külön beharangozó cikkben írunk majd. A favorit vélhetően az a Tiger Roll lesz, amely 1974 után először tudott duplázni, míg 2008 óta az első olyan ló volt, amely favoritként ért révbe.

Érdemes lesz tehát a virtuális Grand Nationalre is téteket elhelyezni, hiszen itt még akkor sem veszítesz igazán, ha mégsem nyersz!