Fehérorosz foci

A vasárnapi meccs szorzójára már most érdemes lecsapni

  • mr.blonde
megosztom

Érdekesen mozognak az oddsok a fehérorosz bajnokság vasárnapi meccsén.

Vasárnap délután 15 órától kezdődik majd a Vityebszk-Szmolevicsi mérkőzés a fehérorosz élvonalból, az oddsokra pillantva pedig láthatjuk, hogy elég nagy a mozgolódás az 1X2-es piacokon. 

A bukiknál a hazai Vityebszk számít esélyesebbnek, de folyamatosan emelkedik az egyes kimenetel oddsa, ami mögött nyilván meghúzódhat valami. Ennek próbáltunk utánajárni, a netes fórumokon pedig sikerült egy-két érdekes információt szereznünk. 

Ami tudni érdemes a csapatokról. A Vityebszk a legutóbbi idényben a 13. helyen zárt a tabellán, vagyis egy alsóházi együttesről van szó. Az első fordulóban nyerni tudott a Gorodeja ellen, majd legutóbb simán kikapott a Nyeman gárdájától. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A Szmolevcsi a tavalyi idényt a másodosztályban töltötte, szóval az egyik újoncról beszélünk. Az első fordulóban a Dinamo Breszt ellen összehozott egy remit idegenben, majd 1-0-ra kikapott az  Isloch Minszktől. Bár a két meccsen szerzett egy pont nem túl acélos, azért bánkódnia sem kell a vendégeknek, hiszen a statisztikák alapján egyenlő partner volt mindkét találkozón, sőt, a minszki meccsen jobban is játszott az ellenfelénél. Az újonc helyzetéhez tegyük hozzá, hogy mindkét meccsét idegenben játszotta le, ami nyilván nem egy kedvező szituáció. 

[3279352] 2020-04-05 15:00:00 FK Vitebsk - Smolevichyx;5

A két csapat legutóbb januárban játszott barátságos meccset egymással, akkor a Szmolevcsi 2-1-re le tudta győzni vendéglátóját. 

Rákanyarodva a vasárnapi meccsre, akad még egy érdekes tényező. Vityebszk városában a hírek szerint nem túl jó a járványügyi helyzet, ezért a szurkolók - bár a mérkőzésre bemehetnének - bojkottálják a találkozót. Ez közel zárt kapus "feelinget" jelent, de azt is pletykálják, hogy átrakhatják másik városba a találkozót. 

Bármelyik forgatókönyv is valósulna meg, a hazai pálya fórja jelen esetben aligha jelentkezik majd a gyakorlatban. 

Így viszont máris más a leányzó fekvése. A vendégek két kemény meccsen vannak túl, ahol egyáltalán nem vallottak szégyent. Piaci értéket tekintve, az eredményeket pásztázva elmondatjuk, hogy közel azonos erők feszülnek majd egymásnak, így szerintünk a vendégek szorzójában lapul meg az érték. 

Egy +0,25-ös ázsiai hendikeppel megtámogathatjuk a Szmolevcsit, amire jelenleg a    -nél a legmagasabb a szorzó. 

{"headTitle":"Vityebszk - Szmolevcsi ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-05 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szmolevcsi +0,25","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279352] 2020-04-05 15:00:00 FK Vitebsk - Smolevichyx;
megosztom