Darts

Újra élő darts és még fogadni is lehet rá

  • Cesc18
megosztom

Megrendezésre került a PDC első "Darts At Home" versenye, és szinte biztosan lesz folytatása.

Áprilisban nem rendeznek meg egyetlen tervezett PDC dartsversenyt sem, a Premier League fordulóit mind későbbi időpontokra tették, de ugyanez a helyzet a European Tour és a Players Championship tornáival is. 

Ugyanakkor a PDC-nél leleményes emberek dolgoznak és életre hívták a "Darts At Home" versenyt, melyben első ízben Chris Dobey, Luke Humphries, Devon Petersen, Ted Evetts és Matthew Edgar mérkőzött meg egymással. 

Mindenki bekamerázta a saját tábláját, a PDC pedig a Facebook- és Twitter-oldalán élőben közvetítette a meccseket.

Noha laza volt a hangulat, de abszolút komolyan vették a játékosok és remek kis meccseket hoztak össze. Repkedtek a négykörösök, a magas kiszállók és 180-akból sem volt hiány. 

A tornát Petersen nyerte, aki a négy meccséből hármat behúzott és jobb legaránnyal zárt, mint a szintén három meccset nyerő Dobey.

Itt visszanézhető a teljes torna:

 

Ami hab volt a tortán, hogy a    felvette a kínálatába a tornát és fogadni is lehetett ezekre a meccsekre. Sőt, nem csak mérkőzés előtti, hanem élő piacokat is kínált az iroda. 
 


 

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18Érdemes a PDC Facebook-oldalát követni, hiszen szinte biztosra vehető, hogy áprilisban lesz még jó néhány ilyen típusú torna. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, tervben van egy Taylor - Barney csúcsrangadó is. Pontos dátum továbbra sincs, ám annyit Taylor a Twitterén már elárult, hogy jövő héten esedékes a nagy meccs. 

 

megosztom