Fehérorosz foci

Ilyen oddson azért muszáj a favorit ellen tenni ezen a meccsen

  • varin

A liga leggyengébb csapatának hazai meccsével indul a forduló. Elég egyértelmű, hogy kontrázni kell a favoritot.

Két nullapontos csapat összecsapásával indul a Fehérorosz Premier League 3. fordulója, az újonc Belshina Bobrujszk fogadja a stabil középcsapatnak számító FK Gorodeját. Valamiért a bukik szerint mégis a hazaiak a sima esélyesei a 90 percnek.

{"headTitle":"Belshina Bobrujszk-FK Gorodeja","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-03 16:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bobrujszk","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gorodeja","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Bobrujszkról az előző fordulóban már írtunk bővebben, kiemelve, hogy mennyire meggyengült az együttes, noha tavaly simán nyerték meg a másodosztályt. Az együttes szép múltra tekint vissza, de az első meccsein is látszódott, hogy a bennmaradás igazi csodával érne fel és bizony a Gorodeja ellen sem lesz könnyű dolguk. 

A fővárosi együttes ugyanis az elmúlt években masszív ellenfélnek számított, feljutásuk óta egyszer sem voltak közelében sem a kiesésnek. Ugyan az első két forduló nulla pontja és nulla lőtt gólja kifejezetten rosszul fest, azért az egyik meccsen a 2-3. legerősebb fehérorosz gárda, a Sahtar Szoligorszk volt az ellenfél.

A Gorodejáról érdemes tudni, hogy tavaly kifejezetten jól szerepeltek idegenben, a nagy hármason kívül csak egy csapat szerzett náluk több pontot, 15 meccsükből pedig úgy kaptak ki csupán 5-ször, hogy a kapott gólátlaguk simán 1,0 alatt volt.

A fehérorosz bajnokság inkább defenzív stílusú, különösen két ilyen együttes esetében gondolhatunk óvatos játékra. Noha a Bobrujszk futballja tavaly a másodosztályban nem ilyen szellemben zajlott, a téli gyengülés hatására valószínűleg ők sem erőltetik a kreatív támadójátékot. Azon mindenesetre kár csodálkozni, hogy az egál goal line 1.75 és 2.00 között van, a bukik szerint kérdés nélküli az under. Mi viszont inkább a vendégek pontszerzésében látunk fantáziát, jobb, tapasztaltabb együttes a Gorodeja, ilyen szorzóval párosítva pedig szinte must bet az x2.

{"headTitle":"Bobrujszk-Gorodeja","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-02 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gorodeja +0,5","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279350] 2020-04-03 16:00:00 Belshina Bobruisk - FK Gorodeyax;