Átigazolás

Melegedik a Sancho-sztori, egy komoly kérő már biztosan lesz

megosztom

A Borussia Dortmund fiatal tehetsége az egyik legkapósabb játékos lett az átigazolási piacon.

Jadon Sancho kapós lett a piacon

A topligák ugyan szünetelnek ezekben a hetekben, a klubok sportigazgatói és a játékosügynökök azonban gőzerővel dolgoznak. A kényszerszünet ideje alatt ugyanis lehetőség van tapogatózni és tárgyalásokat folytatni, a topklubok és a topjátékosok menedzserei nem is restek lépéseket tenni. 

A nyári átigazolási szezon - feltéve, hogy lesz - legnagyobb durranása a Borussia Dortmund és a 20 éves Jadon Sancho nevéhez fűződhet. A fiatal támadó parádés szezont fut a fekete-sárga csapatban, minden klubsorozatot véve 14 gólnál és 17 gólpassznál jár, ami korára való tekintettel elképesztően jó statisztika. 

Egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy a nagy klubok egytől egyik érdeklődnek az angol játékos iránt, főleg úgy, hogy a Dortmund már jelezte, megfelelő ajánlat esetén hajlandóak eladni Sanchót, akinek 2022 nyaráig van érvényes szerződése a Borussiával. 

Nemzetközi sajtóhírek szerint a legaktívabb kérő a Manchester United, amely már fel is vette a kapcsolatot a játékost képviselő ügynökséggel. 

Sancho értékének alakulása a Transfermarkt szerint

A 20 éves támadó piaci értéke hónapról hónapra emelkedik, a Transfermarkt adatai alapján jelenleg 130 millió eurót érhet. A Borussia Dortmund is szeretne egy hasonló összeget kérni Sanchóért, a pletykák szerint a németek 110 millió eurót akarnak legalább kapni a szélsőért. Ebben az árban már belekalkulálták a járvány okozta nehézségeket is. 

Az átigazolási piac egyik legaktívabb szereplője a Manchester United lehet, amellyel legalább féltucat játékost összeboronáltak. Az biztosra vehető, hogy a Vörös Ördögök a nyáron alaposan a zsebükbe nyúlnak majd, ugyanakkor az is világos, hogy több (túlfizetett) játékostól is megválhatnak a nyáron. 

Sancho esetében azért lehet realitása az átigazolásnak, mert a támadó angol és korábban már beszélt róla, hogy szívesen hazatérne a Premier League-be.  

Ugyanakkor még bekavarhat jó pár sztárcsapat. A minap például Xavi Hernandez nevezte meg Sanchót, amikor arról kérdezték, kiket látna szívesen a csapatába, ha a Barcelona vezetőedzője lenne. Xavi hazatérésével már ősszel is lehetett hallani, ám akkor a világ- és Európa-bajnok klasszis visszautasította a katalán klub ajánlatát. A madarak viszont azt csiripelik, hogy nyáron átveheti Setién helyét a Nou Campban. 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Egyelőre tehát nagy a bizonytalanság Sancho jövőjével kapcsolatosan, de az biztos, hogy az     szorzói között akadnak furcsaságok. A maradására kínált 1.40-es szorzóra például egy forintot sem raknánk, de a Chelsea 'harmadik' helyezése is elég meredeknek tűnik. A manchesteri klubváltásra jelenleg kereken 3.00-as szorzót kínál a bukméker. 

 

Szerinted melyik csapatban kéne játszania Sanchónak? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Jadon Sancho klubja 2020. szeptember 1-én *","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-01 12:00","footerTitle":"*A fogadások érvénytelenek, ha elmarad az átigazolási idõszak","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Borussia Dortmund ","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München ","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom