Átigazolás

Érdemes ebbe a négyszeres oddsba fektetni?

megosztom

Ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor nem csak a Manchester United, hanem mi is jól járhatunk!

Saúl Níguez Manchesterben köthet ki. - Fotó: twitter.com/saulniguez

A Manchester United a nyári átigazolási időszakban meg akarja szerezni az Atlético Madridtól a spanyol futballcsapat játékmesterét, Saúl Níguezt.

Az angol futballklub vezérigazgatójára, Ed Woodwardra hivatkozó londoni Daily Express híre szerint az MU kész 135 millió fontot is áldozni azért, hogy a 25 éves, spanyol válogatott játékos az Old Traffordon folytassa pályafutását.

Saúl megszerzése azért lehet fontos a manchesterieknek, mert tőlük várhatóan ugyancsak nyáron távozik a karmesteri szerepet betöltő francia világbajnok Paul Pogba, aki régóta elvágyik angol csapatától. Kérői közül a honfitársa, Zinedine Zidane irányította Real Madrid lehet a befutó, s ha létrejön az üzlet, helyén a Vörös Ördögöknél az MU-vezér Saúlt látná a legszívesebben.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


A spanyol középpályás szerződése az Atléticónál 2026 nyaráig szól, ám ugyanakkor a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy kitölti kontraktját. Főleg úgy, hogy a Matracosoknál már megkezdődtek a 70 százalékos fizetéscsökkentések, hogy a klub életben tudjon maradni. Ha pedig ez a jelenlegi helyzet tovább is fennáll majd, akkor szinte biztos, hogy a madridi alakulat eladja majd egy-két értékét.

Saúl Níguez árát pedig az olyan mamutklub, mint az MU még jelen helyzetben is ki tudja fizetni, avagy érdemes lehet egy kis aprót pattintani arra, hogy a spanyol játékos nyáron átteszi székhelyét a szigetországba.

Partnerirodánknál, az    -nél, pedig igen korrekt, négyszeres szorzón fogadhatunk erre az opcióra.

Szerinted Saúl a nyáron az MU-ban köt ki? 

 

 

 

 

{"headTitle":"A játékos klubcsapata ekkor: 2020. szeptember 1.","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-01 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paris SG","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
MTI
megosztom