Érdekesség

Instafüggők, ezeket a fogadásokat nektek találták ki!

  • varin
megosztom

Ha Ronaldo- vagy Messi-fan vagy és jól ismered a hősödet, akkor itt elkaphatod a fogadóirodákat!

Otthonosan mozogsz a közösségi oldalak világában? Jól ismered, melyik celeb miket posztol az Instára és még követed is Cristiano Ronaldót vagy Lionel Messit? Akkor a     alábbi piacait neked találták ki!

Partnerirodánk ugyanis három világsztár, az említett Ronaldo és Messi mellett Alekszandr Ovecskin Insta-profiljára is kínál fogadási lehetőségeket. Mindhárom csillag esetében a következő utáni Insta-képre lehet fogadni, pontosabban arra, mi vagy ki is lesz a képen. Lássunk néhány fogadást!

CR7 az utolsó négy képéből kétszer is csak egy feliratot választott, amely a koronavírusra hívta fel a figyelmet. Ha ezúttal sem fotót rak fel, az 3.28-szoros szorzóval bír. Az elmúlt hetekben több olyan képe is volt, ahol családdal vagy barátokkal pózolt, itt viszont 50-50 a buki szerint a zöldülés esélye, hiszen 1.84 az, hogy a 2781. poszton egyedül lesz és 1.86 az, hogy nem egyedül.

Igen szép szorzóval (3.68) kecsegtet, ha a feleségével, Georgina Rodriguezzel látnánk egy képen, míg a legmagasabb szorzót (5.10) arra kapjuk, ha Real Madrid-játékossal mutatkozik.

Valamivel kevesebb piacot kapunk Lionel Messi esetében, akinél arra fogadhatunk, hogy fotó lesz-e a következő utáni kép vagy sem (1.30 - 2.90), illetve arra, hogy a feleségével lesz-e a képen (3.78), esetleg egy Barca-játékossal (4.02)

22bet
megosztom