Discord

Vészeljük át együtt a kijárási korlátozást - csatlakozz a többi fogadóhoz!

A Discordon zajlik az élet, ha pedig úgysem léphetünk ki a lakásból, miért is ne múlatnánk fogadótársakkal az időt.

Talán nem mi leszünk az elsők, akik hírét adják, hogy március 28-a és április 11-e között kijárási korlátozás lép életbe Magyarországon. Mivel a lakásból csak akkor léphetünk ki, ha esetleg boltba, munkába, orvoshoz vagy piacra mennénk, hamar magunkba fordulhatunk és elunhatjuk magunkat. Ennek elkerülése érdekében várunk szeretettel a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén!

Ott ugyanis a karantén időszaka alatt sem állt meg az élet, több fronton is harcoltak tagjaink az unalom és a fogadóirodák ellen is. Lovitippek szerte a világból, e-sportos ötletelések és a még megmaradt focimeccsek elemzése zajlik minden nap a több tucat aktív tag részvételével.

Ha pedig profi tippekre vágysz, JokerOrigin követése mindenképpen ajánlott, hiszen még olyan sportágakban is megtalálja a value-t, amelyekről nem is hallottunk.

Az biztos, hogy ha vége lesz a koronavírus miatti intézkedéseknek és a világ pályáin újra beindul az őrület, akkor a Discordon még a mostaninál is sokkal nagyobb lesz a buli. Mindenesetre unatkozni most sem lehet, így érdemes csatlakozni és másokkal együtt átvészelni ezeket a nehéz napokat!

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.