Átigazolás

Ilyen szorzón megér egy kis aprót a Neymar-transzfer!?

 • mr.blonde
megosztom

Erősödnek azok a pletykák, amelyek Neymar barcelonai visszatéréséről szólnak. Megnéztük, hogy állnak az oddsok.

A Neymar-saga néven futó és hetekig tartó brazil-francia-katalán szappanopera tavaly nyáron a legnépszerűbb műsorok között szerepelt, miután a brazil támadó eldöntötte, hogy lelép Párizsból, hogy visszatérhessen a Barcelonába. A csatár minden tőle telhetőt megtett a transzfer érdekében, nyilatkozataiban nekiment a klubnak, az elnöknek és olykor még a csapattársainak is. Végül azonban a PSG nem állt kötélnek - vagy a Barca nem volt hajlandó elég mélyen zsebébe nyúlni - nézőpont kérdése -, így Neymar maradt a francia fővárosban. A történetnek azonban folytatása következhet. 

Fotó: libero.pe

A támadó idei szezonja különösebben nem valami extra, de nem is rossz, mégis ami igazából eszünkbe juthat Neymarról, hogy idén (is) rengeteg mérkőzést kihagyott. Volt egy komolyabb sérülése, meg megszámlálhatatlanul sok kicsi is, bár ez utóbbiak terén lehetnek fenntartások a valódiságokat illetően. 

 

>>Használd fel az exkluzív kockázatmentes fogadást Neymar átigazolására! <<

Az elmúlt hetekben újra felerősödtek azok a pletykák, amelyek Neymar visszatéréséről szóltak, és bár egyelőre az érintettek gyanúsan csendben vannak, a tavalyi kínlódás után idén már nem számítana szenzációnak az üzlet létrejötte. Nézzük, mik azon a tényezők, amelyek az átigazolás mellett szólnak. 

Mi szólhat most a Neymar-transzfer mellett? 

 • A Messi-faktor. A katalán sajtó szerint Lionel Messi ezúttal sokkal nagyobb nyomást gyakorol a klubvezetésre, mint tavaly nyáron. Állítólag az argentin a távozását is belengette arra az esetre, ha Neymart nem szerzik meg a szezon a végén. Hogy ennek mennyi lehet a valóságalapja, azt döntse el mindenki maga, de ha Messi valóban meghúzna egy ilyen lépést, nincs az a klubtulajdonos a bolygón, aki ne próbálna meg intézkedni. 
   
 • Vége lesz a PSG-projektnek?  Tavaly a francia sajtó szellőztette meg, hogy a PSG katari tulajdonosa, Nasser bin Ghanim Al-Khelaifi a 2022-es világbajnokság után kiszáll a párizsi klubból. A PSG-be 2011 óta a pénzt zsákszám öntő milliárdos sejket rengeteg támadás éri  Franciaországban, ami állítólag nagyon rosszul esik neki. A tulajdonosi kör számára szintén negatív tényező, hogy a rengeteg befektetés ellenére a PSG meg sem tudta közelíteni a Bajnokok Ligája-trófeát, márpedig kimondva is ez a legfőbb cél a klubnál. 
  Ha a katariak valóban kivonulnának két év múlva a klubból és "fejben" már elengedték a projektet,  akkor Neymar megtartása már értelemszerűen nem lenne annyira szükségszerű, a Barcelonát pedig nyilván tetemes összeggel lehetne megcsapolni. Márpedig az ületi életből érkező tulajdonosok és üzletemberek számára ez sem utolsó.
   
 • Kiárusításba kezdhet a Barca. Ebben a kényszerhelyzet szülte uborkaszezonban naponta jelennel meg hírek a spanyol sajtóban arról, hogy a katalánok kiket akarnak elpasszolni az idény végén. Ivan Rakitic és Arturo Vidal maradása szinte kizárt, hiszen őket már a nyáron is csak egy paraszthajszál tartotta a klubnál. Coutinho végre produkált egy értékelhető szezont a Bayernben, így őt is el tudnák most adni 80-90 millió euróért, aminek kiperkálását a Chelsea fontolgatja is.  A két francia világbajnok, Samuel Umtiti és Ousmané Dembelé is portéka lesz a nyáron, velük kapcsolatban a PSG jött szóba, akár úgy is, hogy a Neymar-transzfer keretén belül cserél helyet a játékjoguk. Ha már franciák, a legfrissebb hírek szerint Antoinne Griezmann eladását is fontolóra vették a Nou Campban, a 29 éves csatárért 90-100 millió eurót is elkérhetne a Barca. A PSG itt is végállomás lehet, egy Griezmann-Neymar csere meg némi "apró" formájában pedig egy egészen reális üzletet is vizionálhatunk. 
  A Barca tehát mozgolódik, jelenleg a lehetőségek feltérképezése zajlik, lévén az biztos, hogy Neymar megszerzéséhez komoly összegeket kell majd előteremteni a klubnak. 

 

Mit súgnak az oddsok? 

A fogadóirodákat sem hagyta hidegen a sztori, így hát ismét tudunk fogadásokat kötni a Neymar-traszferre. Azért tavaly nyáron jó párszor bevittek minket az erdőbe a bukmékerek, hiszen volt olyan időszak, hogy 1.60-as szorzóért volt fogadható az átigazolás, aztán ugye mégsem lett belőle semmi. 

Az átigazolások piacain az     az egyik vezető bukméker, itt  jelenleg 1.35-ös szorzón fogadhatunk arra, hogy nem jön össze az üzlet és 3.50-es az odds arra, hogy a következő idényben Neymar a Barca játékosa lesz. 

A dolog érdekessége, hogy szeptember 1-ig határozták meg a klubváltás dátumát, viszont a kialakult helyzet miatt elképzelhető, hogy változások lesznek majd az átigazolási piac nyitva tartását illetően. 

Mindenesetre ha minket kérdeztek, ezen az oddson most megéri egy kis aprót tenni Neymar visszatérésére. 

 

Te mit gondolsz, lesz az átigazolásból valami? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz Neymar szeptember 1-jén?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-01 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom