Bulvár

Ez a leggonoszabb fogadási lehetőség Cristiano Ronaldóra?!

  • mr.blonde
megosztom

Cristiano Ronaldo kétségtelenül a világ egyik legjobb és legismertebb labdarúgója. A népszerűségnek mint tudjuk, azonban ára van.

Fotó: Metro

Kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy 2020-ban nincs olyan ember a Földön, aki ne tudná, hogy kicsoda Cristiano Ronaldo. A 35. születésnapját nemrégiben ünneplő portugál klasszis minden idők egyik legeredményesebb labdarúgója, pályafutása során Európa-bajnokságot, Bajnokok Ligáját, klubvilágbajnokságot, számtalan bajnoki címet és egyéb trófeát nyert, nem mellesleg ötször vitte haza az év legjobb játékosának járó Aranylabdát. 

A jelenleg a Juventusban futballozó, de korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban is klubikonná váló Ronaldo minden idők egyik legjobban fizetett sportolója. A pályán megmutatkozó képességei miatt focistaként bő egy évtizede Messivel karöltve a legmagasabb fizetések birtokosa, de a pályán kívülről is rengeteg bevételre tesz szert évek óta. A szponzorációs szerződések dollármilliókat hoznak neki évente, de emellett saját befektetéseivel is gyarapítja vagyonát. 

Egy szó, mint száz, Cristiano Ronaldo  a sikeresség mintaképe. A népszerű és sikeres embereknek azonban meg kell küzdenie a népszerűség átkával is, vagyis el kell viselniük számos támadást is. CR7 egy igazi bulvárhős, az Instagram császára, szóval nála ez fokozottan érvényes lehet, rendszeresen az újságok címlapján szerepel, ha éppen nem a góljaival, akkor a róla szóló pletykákkal. 

Hogy találom meg ezt a fogadást?
A 22bet irodában a 'Sport' fülre kattintva a bal oldali hasábban található sportágak listázása között a 'Speciális fogadások' menüre, majd azon belül a 'Különleges fogadások' kategóriára kattintva jutunk el ehhez a fogadási opcióhoz, amelyet  'Cristiano Ronaldo to perform a coming-out by 31.12.2020' néven találtok meg. 

Az egyik ilyen régi pletyka az is, hogy a külsejére kirívóan sokat adó portugál mind a két végén égeti a gyertyát, vagyis a férfiakhoz (is) vonzódik. Túl sok bizonyíték erre ugyan nincsen - sőt, egyáltalán nincs - de a (ellen)drukkerek körében hosszú évek óta tartja magát a hipotézis. 

Hogy a pletykákból mi igaz és mi nem, azt nyilván csak maga Cristiano Ronaldo tudná megmondani. 

Na most erre nyitott piacot a számtalan speciális fogadási ajánlattal operáló 22bet fogadóiroda is, amely 13.00-szoros szorzót fizetne nekünk abban az esetben, ha Ronaldo még az év végéig előállna a saját coming outjával. 

Te látsz rá esélyt? :) 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

{"headTitle":"Cristiano Ronaldo coming outol 2020. december 31-ig ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom