Nemzetek Ligája

Bő ötszörös pénzért fogadhatunk a magyar válogatottra

megosztom

Partnerirodánkban már fogadhatunk a Törökország-Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzésre!

Partnerirodánkban a törökök az esélyesebbek. - Fotó: twitter.com/mlsz

Noha a jelenlegi, kialakult helyzet miatt még véget sem ért igazán a Nemzetek Ligája első kiírása (az Európa-bajnokságra való pótselejtezők hátravannak), papíron szeptemberben indul a második évad, amelyre pedig már fogadhatunk is.

A sorsolást bő három hete tartották, és a magyar válogatott a B divízió 3-as csoportjába kapott besorolást, a török, a szerb és az orosz csapattal egyetemben. Amely gárda megnyeri a négyest, az feljut az A ligába, míg az utolsó kiesik a C-be. 

Az NL egyébként a 2022-es, katari világbajnokság európai selejtezősorozatának kezdetét is jelenti, mert a 12 pótselejtezős helyből kettő elkel, melyet a két legjobb olyan csoportgyőztes szerez meg, amely a jövő tavasszal rajtoló világbajnoki selejtezőből nem jut ki automatikusan, vagy nem zár a szintén pótselejtezőt érő második helyen.

{"headTitle":"Törökország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Törökország ","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"5.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A legutóbbi FIFA világranglista alapján papíron a mi csapatunk a leggyengébb a kvartettben, azonban az elmúlt hetek történései alapján, az újrakezdéskor, bőven lehet keresnivalónk, bárki ellen.

Elméletileg szeptember 3-án startol az új sorozat (papíron november végére ki is pörög), a mieink pedig Törökországba lesznek hivatalosak a nyitófordulóban. Alapvetően nem sok esélyünk lenne Isztambulban, azonban a felek legutóbb a 2014-es világbajnoki kvalifikációs küzdelmei során találkoztak, amikor itthon 3-1-re nyertünk, míg a kinti meccsen 1-1-es remit hoztunk össze, ráadásul a végelszámoláskor meg is előztük a törököket.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ám, ami ennél jóval fontosabb, hogy a törökök enyhén szólva sem vették komolyan a sorozat első évadát, hiszen mindössze három pontot szereztek négy meccs alatt. Ami azért is meglepő, mert az ezt követő Eb-selejtezőben viszont brillíroztak, egyenes ágon jutottak ki a tornára.

A magyar válogatott az NL-sorozatot jól zárta, az Eb-selejtezőt pedig jól kezdte, de a végére visszaesett, köszönhetően a rengeteg sérültnek. Azonban szeptemberre valamennyi játékosunk felépül, ráadásul bőven játékban lesz, hiszen nagy valószínűséggel ezúttal nem lesz nyári szünet, avagy tényleg lehet keresnivalónk Törökországban.

Partnerirodánk, a pedig már szorzókat is kínál a találkozóra, a mieinkre például 5.45-szörös oddson fogadhatunk. A Magyarország +1-es ázsiai hendikepre (X2-nél nyerő a tipp, egygólos török sikernél a tét visszajár) 1.66-szoros pénzt ajánl az iroda, míg, ha Marco Rossi csapata legalább egy gólt szerezne, akkor a tétünk 1.83-szorosát kapnánk vissza.

Szerinted van esélyünk Törökországban?

 

 

 

 

[3287115] 2020-09-03 20:45:00 Törökország - Magyarországx;
22bet
megosztom