Átigazolás

Újabb sztár bánhatja a Neymar-transzfert? - őt küldheti el a Barca a brazilért

  • varin
megosztom

Áron alul értékesítheti Griezmannt a Barca, de valószínűleg ez is kell majd Neymar visszaszerzéséhez.

Mint arról néhány napja beszámoltunk, igencsak izgalmas nyár elé néznek Barcelonában. Helyi lapértesülések szerint Coutinho, Dembélé, Umtiti, Rakitic és Vidal végleg távozhat, míg az érkezők oszlopban Neymar lehet a húzónév. A pletykákról beszámoló katalán Sport szerint azonban nem érhet véget csupán a fentiekkel jövés-menés, mivel Antoine Griezmann eligazolására is komoly sansz van.

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz Neymar szeptember 1-jén?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-01 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Griezmann a nyáron került át Katalóniába körülbelül 120 millió euró ellenében, ám eddig távolrólol sem nyújtja azt a világbajnok támadó, amit tőle elvártak. A 37 meccsen szerzett 14 gól az egyik oka annak, hogy miért is szenved annyira a Barcelona, márpedig lassan kénytelenek lesznek elfogadni a gránátvörös-kékek hívei, hogy nincs az a betűkombináció, amely felérne az MSN-trióhoz.

Griezmann már Neymar harmadik utódja lenne, ám a 29 éves francia előtt Coutinho és Dembélé is csúfos kudarcot vallott.

A katalán lap arról is ír, hogy a jelöltek között többségében angol csapatokat találunk, az Arsenal például őt nézte ki Aubameyang helyére, de szó van a Chelsea-ről és a Manchester Unitedről, valamint a francia PSG-ről is.

Annyi bizonyos, hogy a Barca nehezen tud majd egy forintot is nyerni az üzleten, hiszen jelenleg Griezmann értéke 20-30 millió euróval kevesebb, mint egy évvel ezelőtt, de vélhetően a katalánok boldogan lenyelnék ezt a békát, ha végül visszakapnák Neymart.

Griezmann távozására jelenleg még nem kínálnak szorzót a bukik, ám az     szorzói alapján Neymar sorsa nagyon is kérdéses.

megosztom