Sportfogadás

Exsakkjátékos olvasónk élőben oktatja a bukikat - fotók!

megosztom

Isildur2 a sakkozók világbajnok-jelöltek versenyén több alkalommal is túljárt már a fogadóirodák eszén.

Javában zajlik a sakkozók világbajnok-jelöltek versenye, amelynek végén egy győztest hirdetnek, aki majd megküzdhet Magnus Carlsennel a világbajnoki döntőben. Ezt a tornát oldalunk is fordulóról-fordulóra figyelemmel követi és bár még kezdők vagyunk a sakkfogadásban, az számunkra is hamar kiderült, hogy ebben a sportágban élőben a legsebezhetőbbek a fogadóirodák. 

Isildur2 nevű olvasónk, aki exsakkjátékosként követi az eseményeket, több meccsen is fogást tudott találni élőben az irodákon. 

Ha érdekelnek a sakktippek, látogass fel a Hatháromra minden hétköznap reggel!

Az első játéknapon Ian Nepomniachtchi győzelmét vadászta le 5.60-as szorzón, amely egyértelműen egy elhibázott odds volt a bukitól:

A stockfish szuperszámítógép már egyértelműen jelezte, hogy black is winning, ugyanakkor még kb. 15 perccel és 2 lépéssel később is elérhető volt ez az odds.

- jegyezte meg kommentben Isildur, illetve hozzátette, hogy a második napon már rutinosabban szabták az irodák az élő oddsokat. 

Az 5. fordulóban viszont ismét szépen gyarapodott olvasónk bankja, miután Anish Giri és Fabiano Caruana meccsén 4.30-as és 3.50-es oddson is elkapta a döntetlent. 

Az élő piacokon egyértelműen nincs előnyben a buki, éppen ezért a téteket korlátozzák. Ettől függetlenül a szakértelem kifizetődő és olvasónk már több tízezret könyvelhetett el ennek köszönhetően. 

 

A nyereményekhez gratulálunk és várjuk a további nyertes szelókat mindenkitől!

 

A világbajnok-jelöltek versenyére az   az egyik olyan iroda, amely élő piacot is kínál, illetve a mérkőzés előtti sakk-kínálata is az egyik legszélesebb. A verseny március 25-én, szerdán a 7. fordulós összecsapásokkal folytatódik. 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom