Átigazolás

Újabb világsztárt rabol el az MU az Arsenaltól?

megosztom

Sajtóhírek szerint az Arsenal legértékesebb játékosát a Manchester United szerződtetné a nyáron.

Aubameyang Manchesterben köthet ki. - Fotó: twitter

Alig néhány napja tért kényszerű szünetre a világ legnagyszerűbb futballbajnoksága, a Premier League, azonban az átigazolási pletykák máris beindultak.

A brit Metro újság szerint ugyanis reális esély van arra, hogy a Manchester United ismét lerabolja az Arsenalt, vagyis elvigye a legértékesebb játékosát. 2018 januárban ugyanis a Vörös Ördögök Alexis Sánchezt szerezték meg az Ágyúsoktól, most Aubameyangot vették célba.

A gabonit anno pont a chilei klasszis pótlására szerződtették Londonba, és Sánchez után ő is az Old Traffordon köthet ki. Ugyanis a szintén brit, The Sun újság szerint Aubameyang meghozta döntését, nem óhajtja meghosszabbítania 2021 nyarán lejáró szerződését az Arsenallal, így pedig, ha a csapat pénzt akar érte kapni, akkor nyáron el kell adnia.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


A csatárt állítólag 55 millió euró körüli összegért már el is engedné a londoni gárda, amit a Manchester United könnyedén ki tudna fizetni, ha ki akar. Már pedig a hírek szerint a klub igen komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy a gabonit magához édesgesse.

Természetesen a Vörös Ördögök mellett olyan csapatok is sorba állnak Aubameyang kegyeiért, mint a Barcelona, a PSG vagy a Real Madrid, de a legkitartóbb kérőnek egyértelműen a manchesteriek mutatkoznak. Pár hete egyébként még a Barcelona tűnt befutónak, de sajtóhírek szerint a katalánok Lautaro Martinez megszerzésére fókuszálnak inkább, így Auba csak második opció a Nou Campban. 

Mindezt partnerirodánk a szorzóival is alátámasztja, hiszen perpillanat 3.50-szeres pénzért fogadhatunk arra, hogy Alexis Sánchez után Aubameyangból is Vörös Ördög lesz.

Szerinted eligazol Aubameyang az Arsenalból?

 

 

 

 

Aubameyang klubcsapata ekkor: 2020. 09. 01.    
Csapat Odds
Arsenal 1.40
Manchester United 3.50
Barcelona 5.00
PSG 7.00
Real Madird 9.00
Bayern München 10.00
Dortmund 10.00
Manchester City 12.00
Chelsea 15.00
A fogadások érvénytelenek, ha elmarad az átigazolási időszak!
megosztom