Sportfogadás

Feltámad a Bitcoin a koronavírus-válság pofonjából? - duplán nyerhetsz, ha igen!

  • varin
Címkék:
megosztom

A 22beten speciális fogadási lehetőséget találhatunk a legnagyobb kriptopénz árfolyamára.

A különböző szektorok különböző módokon vészelik át a koronavírus okozta válságos helyzetet. Mint arról összefoglaló cikkünkben is írtunk, az online pókerforgalom az egekben van, a sportfogadói volumen kicsit csökkent, de ugyanígy kifejezetten érdekes, hogy mi történik a tőzsdéken és a különböző kriptovalutákkal. Arra ugyan nem vállalkozunk, hogy a Bitcoin árfolyamára tippet adjunk, de a szakértők számára kifejezetten izgalmas lehet a     vonatkozó piaca.

{"headTitle":"A Bitcoin árfolyama 2020. június 1-jén, 13 órakor a CoinMarketCapen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-01 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"7500 USD felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"7500 USD alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A különböző valutákkal és tőzsdei részvényekkel egyetemben a kriptopénzek értéke is igazi hullámvasutat jár be, hiszen ha csak az elmúlt 30 napot nézzük, a BTC volt már 4106$ és 9951$ is. A cikk írásának pillanatban 5900$ körül mozog, és bár nem kezdenénk most hosszas grafikonelemzésbe, úgy tűnik, hogy a március 13-ai mélypont után lassanként kezd magához térni a Bitcoin.

A 7500 dolláros határ újabb feltörést vetít előre, ha a bukmékerek várakozása beigazolódik, akkor a következő körülbelül tíz hét ismét növekvő pályára állítja az egykor 20 ezer dollár fölött is járó Bitcoint.

Ráadásul a mostani 5800-6000-es árfolyam még azért jóval a határ alatt van, így még akár akkor is nyerhetünk egy kis pénzt, ha esetleg most Bitcoint veszünk, és mondjuk a kérdéses időpontban csak 7300$ körül ér majd a legnépszerűbb kriptovaluta.

A     egyébként kínál arra is fogadást, hogy még 2020-ban eléri-e bármikor az eddigi maximummal gyakorlatilag megegyező 20000 dollárt a BTC legalább egyszer. Erre azonban kicsi az esély, ezt a 7.8-szoros szorzó is mutatja.

Nos, mi ugyan a legkevésbé sem értünk ahhoz, hogy megtippeljük a Bitcoin árfolyamának alakulását, de ha valami most éppen 5900$-t ér és a bukik azt mondják, hogy 7500$ körüli a reális érték június elején, akkor talán érdemes befektetni egy kicsit a BTC-be.

Ha pedig további, kriptovalutákkal és az iparággal kapcsolatos híreket szeretnél elfogyasztani, partneroldalunkon, a Kriptoakadémián nem csak szakértői elemzéseket, de tőzsdei tippeket, tanácsokat is kaphatsz a témában.

Update: A cikk megírása óta a Bitcoin árfolyam 400$-t emelkedett, így már 6300$ körül van, a fogadási lehetőség viszont még mindig elérhető ugyanazon az oddson.

22bet
megosztom