Visszatekintő

Lady Gaga jött, látott és vitte az 1000€-t magával

  • varin

Az elmúlt évek legnagyobb sztorijait, tippjeit, fogadásait éljük újra visszatekintő rovatunkban.

Visszatekintő rovatunkban a Hathárom majd' egy évtizedre visszanyúló történelméből válogatunk ki időről időre cikkeket, amelyeket elolvasva és a tanulságokat levonva kicsit újraélhetjük azokat.

A hitelesség kedvéért én egy hatalmas bukóval szeretném kezdeni a sorozatot, egy olyan fogadással, amely sportfogadói karrierem top3-as bukása közé tartozik.

A 2018-as esztendő igencsak erős volt a filmgyártás terén, hiszen a legjobb művek között a Zöld könyv, a BlacKkklansman, a Bohém Rapszódia, a Kedvenc, a Roma és a Csillag születik is eséllyel szállt harcba a legrangosabb trófeáért. Engem viszont nagyon elragadt a hév már az elején is a Bradley Cooper-film kapcsán és már októberben elkezdtem bombázni az A Star is Born Oscarját.

A matek egy ideig nem is volt rossz, hiszen a Roma bukását megjósoltam, miként azt is, hogy a Netflix-dráma inkább a rendezésben és a külföldi filmben nyer majd, de azt nem gondoltam volna, hogy a befutó végül távolról sem Lady Gagáék műve lesz.

Az A Star is Born esélyei hétről hétre csökkentek, a záró szorzók már valahol 50 tájékán mozogtak, és mivel én hetekig folyamatosan pumpáltam be a pénzt a Csillag születikre, a végén körülbelül 1000€-s bukót írhattam fel magamnak.