Exkluzív

Óriási statisztikai bázissal segítünk nyerni! - rejtett kincseket mutatunk

megosztom

Ha esetleg nem tudtad, milyen statisztikák elérhetőek a Hathármon, most betekintést nyújtunk.

Csekkold le a Hathárom statisztikai adatbázisát!

Mi, a Hathárom szerkesztői immáron hosszú évek óta igyekszünk segítséget nyújtani a hobbi és a profi sportfogadás világában. Tesszük ezt ingyenesen elérhető tippekkel, oktatóanyagokkal és egyéb ajánlásokkal, valamint egy rendkívül széles és sokrétű statisztikai bázissal, amelyről alighanem még a "legősibb" olvasóink sem tudnak mindent.

Most néhány példán keresztül bemutatjuk, hogy milyen adatokat is találhatnak meg az érdeklődők az oldalunkon, ha focitippjeikhez szeretnének némi segítséget kapni.

Csekkold a PL-statokat - kattints

Vegyük példának az angol Premier League-et, de említhettük volna akár a fehérorosz élvonalat is, hiszen a topligáktól egészen a szinte láthatatlan bajnokságig igen széles statisztikai adatsorral rendelkezünk. Az olyan egyértelmű tabellákat, mint például a bajnokság állása, góllövőlista, hazai, idegenbeli mérleg, forma, kereszttabella, talán megemlíteni is felesleges, hiszen ez minden hasonló oldalon megtalálható.

Ezeknek viszont egészen széles szűrési lehetőségeik vannak, megnézhetjük például a gólpassz-listát, azt, hogy a legjobb támadók otthon vagy idegenben teljesítenek-e jobban, esetleg hogy a legtöbb lapot gyűjtő futballisták hol szerzik a legtöbb kártyát. Ám ez még tényleg csak a jéghegy csúcsa, ha tovább kattintunk az egyéb statisztikákra, számok ezrei tárulnak fel előttünk.

 

A teljesség igénye nélkül felsoroltunk néhány példát:

 • Átlagosan hány gól van egy bajnokságban a hazai és vendég csapat által
   
 • Hány meccs végződik 1.5, 2.5, 3.5 gól felett
   
 • Mi a leggyakoribb eredmény a bajnokságban a végén/félidőben
   
 • Hogyan teljesít a csapat, amikor vezet/vereségre áll a félidőben
   
 • Csapatok góljainak eloszlása 10/15 perces bontásban (rúgott/kapott)
   
 • Csapatok szerzett és kapott gólszámai, átlaggal
   

Példa egy csapat statisztikájára

Természetesen felsorolni is nehéz lenne, mennyi különböző számra bukkanhatunk egy-egy bajnokság vagy csapat oldalán. Véleményünk szerint ezek olyan statisztikai bázisok, amelyeket vétek nem kihasználni fogadásaink során, különösen ha egy kevésbé ismert bajnokság csapatait szeretnénk feltérképezni. Mindemellett nem árt kiemelni, hogy sok esetben ezekért a statokért máshol súlyos pénzeket kérnek az oldalak, mi természetesen ingyenesen szolgáltatjuk őket.

Használjátok ti is a Hathárom ingyenesen elérhető statisztikáit, hogy még nagyobb eséllyel szállhassatok harcba a fogadóirodák ellen.

megosztom