NFL

Hibás döntés a bukiktól, hogy a Brady nélküli Patriotsot favorizálják?!

megosztom

11 szezon után új bajnoka lehet az AFC keleti csoportjának, méghozzá a Buffalo Bills.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Tom Brady 20 év után továbbállt New Englandből, és Tampa Bay-be tette át a székhelyét. Nagy kérdés, hogy ki veszi majd át a stafétát a legendától Foxborough-ban.

Nincs egyszerű helyzetben Bill Belichick, hiszen vagy bedobja a mély vízbe a tavalyi 4. körös Jarrett Stidhamet vagy pedig olyan irányítónak adja meg a bizalmat, akit más csapat "kikukázott". 

A Buffalo letaszíthatja a trónról a New Englandet. - Fotó: NFL

Ami biztos, hogy az előttünk álló szezon óriási lehetőségeket tartogat a Pats riválisainak. A Brady-érában nem sokszor fordult elő, hogy ne a New England nyerte volt az AFC keleti csoportját. Konkrétan az elmúlt 11 szezonban mindig Belichick legényei zártak az első helyen, ha pedig egy 15 éves periódust nézünk, akkor egyedül a 2008-as konferencia-trófea hiányzik a New England-i vitrinből, az volt ugyanis az az év, amikor Brady sérülés miatt nem tudott pályára lépni. 

A riválisok tehát rendesen ki vannak már éhezve egy keleti elsőségre. A New England legfőbb kihívója az a Buffalo lehet 2020-ban, amely gárda már tavaly is szépen tapadt Belichickékre.

A Bills védelme az előző szezon során az egyik legmasszívabb volt, idén pedig az offense egy minőségi erősítést már magáénak tudhat, miután a Minnesotától megkaparintották Stefon Diggs-t. 

Noha a bukmékerek reagáltak Brady távozására, ám továbbra is úgy gondolják, hogy a Patriots a legesélyesebb az AFC East elsőségre. Az   -nél kerek 2.00-es oddsot fizetnek a foxborough-i alakulatra, míg a Buffalo 2.60-nal érhető el. Utóbbi esetében ez az odds kifejezetten tetszetős és meglepő lenne, ha ez az elkövetkezendő hetekben nem kúszna egy kicsit lejjebb. 

{"headTitle":"AFC East 2020/21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"New England Patriots","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Buffalo Bills","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"New York Jets","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Miami Dolphins","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom