Sportfogadás

Élethű, szórakoztató és lehet rá fogadni - tudod mi ez?

megosztom

És nem mellesleg, partnerirodánk egy 3.2 millió forint összdíjazású bajnokságot írt ki erre.

Ha kellően felcsigáztunk, akkor gyorsan el is áruljuk: virtuális sportok!

Az elmúlt hetekben alaposan átrendeződött a sportnaptár, de szerencsére mindez a virtuális sportok világára semmilyen hatással nem volt. Ha nem próbáltad még, akkor itt az ideje, hogy bizalmat szavazz ennek a viszonylag újkeletű dolognak, hiszen ez egy kifejezetten szórakoztató műfaja a sportfogadásnak és ráadásul most az     jóvoltából extra profitra is szert tehetsz. 

A virtuális sportok hasonlóak az e-sportokhoz, ám itt nem emberek játszanak, hanem gépek által generált mérkőzések zajlanak. Az események élőben megtekinthetőek, mintha valódiak lennének és meglehetősen széles sportfogadói palettáról válogathatunk.

Az Unibetnél a virtuális sportok menü alatt választhatjuk ki a számunkra szimpatikus sportágat - jelenleg labdarúgásra, kosárlabdára, teniszre, lóversenyre és agárversenyre fogadhatunk. 

Így néz ki egy labdarúgó-mérkőzés közvetítése:

Akárcsak egy nem virtuális sport esetében, rengeteg mindenre fogadhatunk és statisztikákkal is el lát bennünket az Unibet. 

Partnerirodánk egy virtuális sportfogadás bajnokságot is életre hívott, amelynek összdíjazása nem kevesebb, mint 3.2 millió forint. 


Így működik:

  • Regisztrálj az Unibethez és iratkozz fel.
  • Fogadj virtuális sportokra legalább 1500 Ft értékben: 2020. március 21. szombat 00:00 (CET) és 2020. március 27. péntek 23:59 (CET) között.
  • Minden nyertes fogadás után ranglistapontot kapsz: egy nyertes fogadás egy pontot ér.
  • Csak nyertes fogadásokkal szerezhető ranglistapont, melyek összeadódnak.


A legtöbb ranglistapontot szerző játékos nyereménye 960 ezer forint. A második 640 ezerrel, a harmadik 480 ezerrel lesz gazdagabb, míg a 4.-10. helyezettek markát 160 ezer üti. 
 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

megosztom