Közlemény

A topbukméker igazgatójának nyílt levele a fogadókhoz

megosztom

A Hathárom mindig arra törekszik, hogy a sportfogadás piac legprofibb szolgáltatóival tudjon együttműködni. Kiemelt partnerünk, a világ vezető bukmékerének számító Pinnacle vezérigazgatója a kialakult helyzetre való tekintettel közleményt hozott nyilvánosságra, amelyet most változtatást nélkül, magyarra fordítva mi is közzéteszünk.

"Kedves Pinnacle-játékosok! 

Ahogy Ti is, úgy mi is nyomon követjük a Covid-19 világjárvány eseményeit. Ez egy példátlan esemény a modern időkben és jelenleg rengeteg a bizonytalanság. Ezért is tartom fontosnak, hogy a Pinnacle is reagáljon az eseményekre. 

A Pinnacle egy globális vállalat, amelynek alkalmazottai a világ különböző pontjain megtalálható irodáinkban dolgoznak. Lépéseket tettünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink biztonságosban legyenek és eredményesen dolgozhassanak ebben az időszakban is. 

Éppen ezért számíthattok arra, bármi is történjen, továbbra is ugyanolyan szintű szolgáltatást nyújtunk nektek. 

A sportvilág jelentősen lelassult és biztos vagyok benne, hogy mindannyian egy hajóban evezünk vagyis reménykedünk, hogy ez csak egy rövid megszakítás lesz. Ezzel együtt meg kell értenünk azt is, hogy ezek az intézkedések a nagyobb jót szolgálják. 

A Pinnacle 1998 óta egy globális vezető az online sportfogadás világában, és ez az első alkalom vállalatunk több, mint 20 éves történetében, hogy az összes major sport-bajnokság szünetel vagy törölve lett. Annak ellenére, hogy ez egy példátlan helyzet sok vállalkozás számára, én személyesen szeretnélek biztosítani benneteket, hogy a Pinnacle továbbra is működőképes lesz és dolgozni fog. 

Ami a sportfogadást illeti, számos regionális labdarúgó-bajnokságot ajánlunk játékosainknak és természetesen az e-sportok is folytatódnak nagyobb megszakítások nélkül. Ezen kívül kaszinóink és virtuális sportjaink továbbra is nyitva állnak a játékosaink előtt. 

Abban is biztosak lehettek, hogy pénzügyi részlegünk a szokásoknak megfelelően dolgozza fel a be- és kifizetési kérelmeket, ügyfélszolgálatunk pedig készenlétben áll, hogy több nyelven is támogatást nyújtson játékosainknak. .

Az egész Pinnacle-csapat együtt érez azokkal, akiket ez a szerencsétlen esemény bármilyen módon is sújtott. Dicséret illet ugyanakkor azokat, akik a frontvonalban harcolnak és szorgalmasan dolgoznak a vírus visszaszorításának érdekében. 

Végül hadd fejezzem ki reményemet, hogy mindannyian biztonságban vagytok és figyelitek a kormányotok és a hatóságaitok utasításait. Együtt át fogunk jutni ezen! 

Kívánom a legjobbakat,

Paris Smith, CEO, Pinnacle"

Paris Smith, a Pinnacle vezérigazgatója

pinnacle

 

megosztom