Török foci

Egész pofás tippet találtunk szombatra!

  • mr.blonde
megosztom

Az egyik csapat mélyrepülésben, a másik szárnyalásban, az oddsok mégis elég érdekesek.

Jogos az öröm a Kasimpasa játékosainál, a csapat 10 pontot szerzett az elmúlt 5 fordulóban / kasimpasa.com.tr

Jelen tudásunk szerint a török Süper Lig még folytatódik, így szombaton 15 órától zárt kapuk mögött megrendezésre kerül a Yeni Malatyaspor - Kasimpasa találkozó. A fogadóirodák szerint a hazai csapat számít esélyesebbnek, és mi éppen ezt próbálnánk meg kontrázni. 

A tabellára pillantva azt látjuk, hogy a két csapat között nincs nagy különbség, a vendégek 26 ponttal a 13. helyen állnak, míg a hazaiak 25 egységgel a 15. pozíciót foglalják el. 

Ezek alapján akár jogos is lehetne a bukmékerek oddszabása, azonban ha a formákat vesszük alapul, akkor bizony már nem biztos, hogy igaz ez az állítás. 

Yeni Malatyaspor#tur-yeni_malatyaspor#5
Kasimpasa#tur-kasimpasa#5

Ahogy táblázatból is látható, a Yeni Malatyaspor pocsék szériában van. Az utolsó 10 fordulóban egyetlen győzelmet sem tudott aratni, két döntetlen mellé nyolc vereséget is begyűjtött, 7-19-es gólkülönbsége pedig szintén sokatmondó adat. A hazai pálya sem igazán húzza ki a bajból, ráadásul a zárt kapus meccs miatt ez a fór eleve alig ér valamit. 

A gárda március elején edzőt cserélt, de ennek ellenére nem akarnak jönni az eredmény. A csapat egyre többet kockáztat, a szurkolók egyre idegesebbek, az ilyen helyzeteket szoktuk krízisnek nevezni egy klub életében. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Mire éri meg fogadni? 

A tippemet egyértelműen a hazaiak ellen teszem, a rossz szériájuk folytatására fogadok. Jelenleg messze az egész liga leggyengébb együttesének tűnnek, miközben a Kasimpasa felfelé ívelő formát mutat. A vendégek az elmúlt négy fordulóban 10 pontot szereztek, igaz háromszor otthon játszhattak. Idegenben kevésbé megy jól a gárdának ez tény, de most jó esélyük lesz javítani a mérlegükön. 

Nagyon ellentétes a két együttes körül uralkodó légkör és ez az eredményességen is meglátszik. Olyan gödörből rendkívül nehéz kimászni, mint amiben a Yeni van, főleg egy olyan ellenfél ellen, amely szárnyra kapott. Nem állítom, hogy esélytelenek, de a körülmények is nehezítik a helyzetüket, hiszen nincsenek nézők. 

Az oddsok elég sokat estek már, de én azt gondolom, hogy jelen körülmények között a Kasimpasa jó lehet legalább az egyik pontra, vagyis az +0,5-s és a +0,25-ös ázsiai hendikepekre voksolok.

{"headTitle":"Yeni Malatyaspor - Kasimpasa ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-21 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kasimpasa +0,5 ","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kasimpasa +0,25","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3116518] 2020-03-21 15:00:00 Yeni Malatyaspor - Kasimpasax;
megosztom