Bónusz

Ezt a bónuszt tényleg őrültség kihagyni! - hatalmas kínálat, kiváló oddsok

Ha van iroda, ahova jelenleg nagyon jó ötlet regisztrálni, az a Cbet.

Csatlakozz a cbethez!

Az év elején mutatkozott be legújabb fogadóiroda-partnerünk, a    , amely számtalan előnnyel bír. Mint arról mi is beszámoltunk, a szűkös fogadási lehetőségek miatt óriási hangsúly terelődik a kevésbé megszokott sportokra, mint például az e-sport vagy az olyan szórakozási formákra, mint az élő kaszinó vagy a különböző online nyerőgépek. Legújabb partnerünk éppen azoknak a fogadóknak kínál kiváló lehetőséget, akik a fenti opciók közül szeretnének válogatni, mindezt pedig új, még fogadóbarátabb bónuszokkal!

Milyen bónuszokat ajánl jelenleg a cbet?

Ha csak a sportfogadás érdekel téged, akkor a piacon elérhető egyik legjobb bónuszt kaphatod meg a bukmékertől. 

A maximum 200€-s első befizetési bónusz feltételei igen egyszerűek és könnyedén kijátszhatóak, a fogadóiroda ugyanis még tovább lazította a feltételeket, így ezt semmiképpen sem érdemes elszalasztani.

Hogy ezekben az időkben milyen fogadói kínálattal jelentkezik a buki, arról alább írunk bővebben.

Aki szereti a kaszinókat, illetve a nyerőgépeket, annak egy még magasabb összegű, maximum 500€ értékű első befizetési bónuszt ajánl a fogadóiroda, amely megpörgetéséhez az előző bónuszhoz hasonlóan 30 nap áll rendelkezésre, vagyis egyáltalán nem kell sietni.

Kattints és kaszálj a cbet egyedi bónuszával!

A bukméker emellett minden szerdán és pénteken slot és élő kaszinó újratöltési bónuszokat ajánl maximum 300€ értékben, sőt lehetőségünk van akár ingyen is pörgetni néhányat.
 

>>> A Cbet teljes bónusz repertoárját az Cbet fogadóiroda bemutatóban olvashatod el ITT. <<<
 

Mire tudok jelenleg fogadni az irodánál?

A máshol is megtalálható, hagyományos sportágak mellett a cbet kétségtelenül egyik legnagyobb előnye az e-sport kínálatuk.

Az egyéb fogadóirodáknál lényegesen magasabb kínálat mellett az oddsok is a nemzetközi átlag felett vannak, így talán a cbet nyújtja a teljes piac legjobb fogadási opcióját azok számára, akik szeretnének Dota 2-re, CS:GO-ra, League of Legendsre, Starcraftra, Overwatchra vagy Rainbow Sixre fogadni.

Nem értek az e-sporthoz, mire fogadjak?

A Logibet legtöbb tippmestere kényszerpihenőre vonult, ám a holland e-sportos tipster, Dutchdota számára az év egyik legizgalmasabb periódusa zajlik. A saját bevallása szerint otthoni karanténba zárt senior tippmester egész nap a kínálatot lesi, hiszen több online Dota-torna is zajlik ezekben a napokban, így bőségesen várhatóak tőle tippek

Dutchdota egyébként július közepe óta tagja a Logibetnek, azóta 628 tippből +146 egységnél jár, ami több, mint 3%-os ROI-nak felel meg.

Dutchdota egyébként kérdésünkre azt is elmondta, "a     nagyon ajánlott bukméker a fogadóknak, hiszen a többi irodánál jóval szélesebb fogadási lehetőségekkel és magasabb oddsokkal, igaz, egyes esetekben alacsonyabb limitekkel dolgozik."


Úgy véljük tehát, hogy még ezekben a nehéz időkben is bőségesen lehet alternatív fogadási opciókat találni azoknak, akik szeretnének kicsit adózni kedvenc hobbijuknak. A cbet bónuszai és fogadási kínálata jelenleg egyedülállónak számít a piacon, míg Dutchdota révén egy hosszútávon is profitábilis tippmester növelheti a bankrollunkat.

cbet