EXTRA

Távozik Tom Brady a Patriotstól - brutális esésnek indultak a szorzók!

megosztom

De az Unibeten még kitartanak a számok, azonban érdemes minél előbb lecsapni a nagy szorzókra.

Nem tudott megállapodni Brady és a Patriots. - Fotó: NFL

A New England Patriots legendája nemrégiben tette közzé közösségi oldalain, hogy távozik Foxborough-ból. Brady levelében megköszönte az elmúlt 20 évet a szurkolóknak, csapattársainak, edzőinek, a klub egyéb alkalmazottainak, Bill Belichick vezetőedzőnek és a Kraft családnak.

Azt nem lehet mondani, hogy ne lett volna benne a pakliban Brady távozása, mindenesetre erre mutatkozott a kevesebb sansz. A hónap elején foglalkoztunk a témával és akkor mindössze 1.25-ös oddsot kínáltak az irodák arra, hogy a 42 éves klasszis marad a New Englandnél. 

Ezek után óriási talány, hogy Brady hol folytathatja.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Los Angeles Chargers vagy a Tampa Bay Buccaneers lehet a befutó. 

A fogadók el is kezdték bombázni ezt a két csapatot, a   -nél már 21-re és 26-ra estek be az oddsok. 

Az   -nél viszont még kitartanak az oddsok, a Buccaneers Super Bowl-győzelmére 41-es, a Chargers sikerére 51-es szorzót kapunk. 

Aki tehát úgy gondolja, hogy a két említett csapat valamelyikénél folytathatja Brady, az Unibet szorzóin megérheti egy kis pénzmaggal megtámogatni. 

  

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Mi az az EXTRA rovat?
Az EXTRA címkékkel ellátott cikkeknél igyekszünk különlegesen értékes tartalmakat és value szorzókat prezentálni olvasóink számára. Ezek az írások még nagyobb hozzáadott értékkel bírnak, ami lehet egy meccsdöntő információ vagy éppen egy elszúrt odds.
megosztom