Kézilabda

Ezeket a fogadásokat már most érdemes megkötni!

  • Tomihmv
megosztom

Hiába tombol a koronavírus, Ambros Martínék nem lassítanak, avagy gőzerővel készül az orosz női kézilabda-válogatott!

A 2019-es vb-n bronzérmet nyertek az oroszok. - Fotó: japanhandball2019.com

Az új világjárvány miatt gyakorlatilag minden, valamire való sporteseményt töröltek, de úgy tűnik, hogy az oroszokra nem hat a koronavírus. A foci mellett ugyanis a kézilabdázók sem lazítanak, az orosz női kézilabda-válogatott úgy készül, mintha a héten kerülne megrendezésre az olimpiai kvalifikáció, illetve a jövő heti, szerbek elleni dupla Eb-selejtező...

Ambros Martín alakulata ugyanis 13-án, pénteken megkezdte az előre eltervezett edzőtábort, amit még akkor sem hagytak abba az oroszok, amikor végérvényesen halasztásra kerültek az előbb említett események.

A rushandball.ru portálnak a spanyol mester elmondta, hogy módosították az edzéstervet, ennek ellenére hasznosnak tartja a közös felkészülést. Továbbá az oroszországi helyzet miatt nem tartotta szükségesnek, hogy szélnek eressze a keretet, amelyből mindössze Kira Truszova nem vesz részt az edzéseken, torokfájás miatt.

bet365

"Új arcok is kaptak meghívást, akik így megismerik a nemzeti csapat működését, illetve, hogy milyen követelményeket támasztunk velük szemben a válogatottat illetően. A koronavírus áthúzta a sportnaptárt, hazámban például súlyos a helyzet, azonban Oroszországban minden rendben. Bízom benne, hogy az edzőtábor mellett az orosz bajnokság és kupasorozat is probléma- és csúszásmentesen ér véget. Ez esetben, amikor a kontinensen normalizálódik a helyzet, a nemzeti csapat az Eb- és az olimpiai selejtezőknél, míg a Rosztov a Bajnokok Ligájában lesz előnyben a többiekkel szemben" - értékelte a helyzetet Ambros Martín.

Ha ez tényleg bekövetkezik, akkor igen komoly előny birtokában lesznek az oroszok, hiszen, amíg többiek otthon, egyénileg készülnek, addig ők rendes edzéseken és tétmérkőzéseken vehetnek részt. Ezt pedig majd muszáj lesz kihasználni, ha újra beindul a biznisz, hiszen az oroszok mindig potenciális esélyesei a női kézilabda tornáknak, ugye a 2016-os olimpiát behúzták, míg a decemberi világbajnokságon a bronzérmet szerezték meg. Egy-két irodában még lehet fogadni rájuk közel 3.40-szeres oddson, hogy megnyerik az olimpiát, amivel már most a legesélyesebbnek számítanak, de így is bőven van bennük érték.

Mindemellett Ambros Martín másik csapata, a Rosztov mellett sem mehetünk el szó nélkül. Hiába teljesített picit tudása alatt az oroszok kirakatcsapata, borítékolható, hogy ismét ott lesz a Final Fourban, ahol tavaly ezüstérmes lett úgy, hogy mindössze egy góllal kapott ki a gyakorlatilag hazai pályán játszó Győrtől. A csapatra pedig 6-szoros pénzért lehet fogadásokat kötni, ami több, mint csábító, mindemellett az előzőhöz hasonlóan ez is egy jól menedzselhető tipp.

megosztom